Zakaj je najem naprave za fotokopiranje dobra odločitev?

by , under Uncategorized

Fotokopiranje je ena izmed dejavnosti, ki se v podjetjih pogosto izvaja. Na ta račun nastajajo številni stroški. Poleg tega pa je treba zagotoviti tako napravo, ki bo čim bolj zadovoljevala potrebe strank. Nakup tiskalnika je lahko draga investicija. Sploh če gre za tiskalnik, ki omogoča številne funkcije. Prav zato je sploh v primeru, ko nimate presežka sredstev, pametna odločitev, če se odločite za najem tiskalnika namesto, da bi ga kupili.

Zakaj najem naprave za fotokopiranje?

Kot smo že omenili, je ena glavnih prednosti cena. Če tiskalnik kupite, morate zbrati denar za enkratno investicijo. Če pa ga najamete, plačujete le neko simbolično mesečno ceno zanj. Poleg tega so v najem vključene tudi nekatere druge storitve. če se vam tiskalnik pokvari, potem bodo strokovnjaki zastonj uredili zadevo. Če si boste želeli določene posodobitve, jih bodo prav tako izvedli brez plačila.

Če se odločite za nakup tiskalnika, sta nanj vezani, dokler se ne odločite za novega. To je lahko sploh v današnjih časih precej problematično. Tehnologija se zelo hitro razvija in kupljena naprava za fotokopiranje lahko precej hitro zastara. Kljub temu, da je sicer lahko še tehnično brezhibna, se bodo vaše potrebe po tiskanju vmes spremenile in želeli si boste novejši tip. Če si tiskalnik sposodite in si vmes zaželite drugega, ki je zdaj prisoten na trgu, vam ponudnik to brez problema uredi. Star tiskalnik enostavno vrnete in vzamete novega, za katerega spet plačujete fiksen mesečni znesek proporcionalen z njegovo vrednostjo.

Z najemom naprav naredite tudi nekaj dobrega za okolje. Odrabljene naprave ne vržete kar stran ampak jo vrnete ponudniku. On bo znal zanjo ustrezno poskrbeti. Če je še uporabna, jo bo dal v najem drugi strani. Če pa ne, bo poskrbel za to, da se jo bo ustrezno recikliralo.

Poleg naprave, ki jo najamete, pa zraven dobite tudi nekaj črnila, kar pomeni, da se lahko v primeru manjših potreb po tiskanju izognete stroškom nabave kartuš.

Leave a Reply