Praktični tečaji Siemens SITRAIN

by , under Industrija, Izobraževanja

siemens avtomatizacijaSiemens kot vodilno podjetje na področju industrijske avtomatizacije ponuja tudi možnost izobraževanja s tega področja. Njihovi treningi oziroma tečaji za industrijo oziroma Siemens Training for Industry (SITRAIN) vam olajšajo proces avtomatizacije in omogočajo izobraziti vrhunski kader, ki bo vas bo presenečal z inovativnimi idejami in tako dosegal še boljše rezultate. Avtomatizacija v industriji je namreč široko področje, pri katerem pride prav tako splošno tehnološko znanje kot tudi poznavanje specifičnosti opreme. Prav to pa tako vam kot vašim zaposlenim omogočajo tečaji Siemens SITRAIN!

Siemens SITRAIN izobraževanje vam omogoča tudi, da se seznanite s Siemensovo opremo za avtomatizacijo in spoznate njen način delovanja in programiranja. Poleg tega pa izveste tudi za različne možnosti uporabe ter novosti in izboljšave pri določenih modelih, ki omogočajo še več. Siemens namreč veliko svojega časa vlaga v razvoj ne le novih produktov, temveč tudi že obstoječe opreme, tako da bi bila ta še boljša in še bolj izpopolnjena.

Različni tečaji Siemens SITRAIN so na voljo tudi v Sloveniji, kjer jih prireja in organizira podjetje VRD Dankon, Siemensov partner na področju avtomatizacije v industriji. Na voljo so začetni, nadaljevalni in ostali tečaji, ki omogočajo nadgraditev znanja, ne glede na to, na kateri stopnji ste – tako tisti, ki se šele spoznavate s področjem avtomatizacije, kot za tiste, ki želite izpopolniti svoje znanje in se naučiti programirati še bolj zahtevne avtomatizacijske procese.

Izobraževanja Siemens SITRAIN so izrazito praktično usmerjena, kar je v industriji in proizvodnji vsekakor zelo zaželeno. Tečaje vodijo izkušeni inštruktorji z veliko strokovnega znanja in dobrim poznavanjem Siemensove opreme in njene uporabe v praksi. Tako vam lahko tudi svetujejo in odgovorijo na vsa vaša vprašanja. Če vas zanima industrijska avtomatizacija, jih kontaktirajte, ali pa se prijavite na začetni tečaj, kjer se boste dodobra seznanili z njo!