Varčni električni radiatorji

by , under Dom in gradnja

Glamox 3001

Glamox 3001 (silenos-ogrevanje.si)

Kateri radiatorji so najbolj varčni? To so zagotovo električni radiatorji, ki vso energijo pretvorijo v toploto in poskrbijo za cenovno ugodno in prijetno ogrevanje katerega koli prostora. Vedno več ljudi jih uporablja kot primarno ogrevalno sredstvo, saj se v ta namen odlično obnesejo. Marsikomu najprej varčni električni radiatorji predstavljajo le pomožni vir gretja, s katerim dodatno dogreva prostore oziroma skrbi za gretje v času izven kurilne sezone, a se zaradi zadovoljstva z njimi kasneje odloči za to, da druge vrste ogrevanja sploh ne potrebujejo. Z varčnimi električnimi radiatorji se namreč da ogrevati celotno stanovanje ali hišo, primerni pa so tudi za ogrevanje poslovnih ter vseh drugih manjših ali večjih prostorov, pomembno je le, da pri nakupu izberemo radiator z ustrezno močjo.

Drugi razlog, zaradi katerega so varčni električni radiatorji tako priljubljeni, pa je ta, da za svoje delovanje ne potrebujejo drugega kot električno energijo. To pomeni, da jih lahko uporabljamo tudi tam, kjer drugi načini ogrevanja niso možni oziroma bi to prineslo prevelike stroške. Varčni električni radiatorji pa so priljubljeni tudi pri tistih, ki bi se radi čim prej vselili v novozgrajeno hišo, čeravno v njej še ni poskrbljeno za ogrevanje. Varčni električni radiatorji zanje tako sprva predstavljajo predvsem začasno rešitev, saj enkrat v prihodnosti načrtujejo izgradnjo drugačnega sistema gretja. Ker pa ta predstavlja veliko investicijo, predvsem pa zato, ker se varčni električni radiatorji izkažejo za zelo priročne, pri marsikom začasna rešitev postane kar trajna.

Zakaj bi spreminjali način ogrevanja, če pa varčni električni radiatorji omogočajo dobro ogrevanje brez prevelikih stroškov?

Glamox H60

Glamox H60 (silenos-ogrevanje.si)

Na tržišču so na voljo zelo različni varčni električni radiatorji, pri katerih je treba pred nakupom preveriti tako njihovo moč kot tudi druge tehnične lastnosti. Predvsem pa se vam splača izbrati zanesljivo in zaupanja vredno blagovno znamko, pri kateri res dobite tisto, kar je obljubljeno v prospektu. Na tem področju je po celem svetu še posebej znana blagovna znamka Glamox, ki je že osvojila tudi slovensko tržišče. Več o njej in izdelkih, ki jih ponujajo, si lahko ogledate na spletni strani silenos-ogrevanje.si, kjer so na voljo raznoliki, kakovostni in lepi varčni električni radiatorji, s katerimi boste prav gotovo zadovoljni!

Leave a Reply