Katera naravna kozmetika je najlepše darilo?

by , under Zdravje

Kozmetika je lepo darilo, še posebej pa je lepo darilo naravna kozmetika, ki za kožo poskrbi na naraven in nežen način. Takšna je tudi naravna kozmetika Essentiq (www.essentiq.si), ki ima še eno dodatno vrednost: pakirana je namreč v čudoviti embalaži, ki ni le zelo lepo oblikovana, ampak tudi ekološka – da se jo reciklirati. Gre namreč za blagovno znamko, ki zagovarja ekološki in trajnostni pristop, predvsem pa spoštovanje narave. Prav zato so vsi njihovi kozmetični izdelki narejeni iz naravnih in organskih sestavin, embalaža pa je zasnovana tako, da čim manj onesnažuje okolje.

Osvežilec-zraka-Limeta-in-hruška-2017

Zaradi vseh teh lastnosti, pa tudi zaradi res odličnega oblikovanja, je naravna kozmetika Essentiq odlično darilo, ki ga bo vesel prav vsak. Kozmetični izdelki iz njihovih linij so namreč primerni tako za ženske kot za moške in za otroke, zato lahko pri njih najde kaj zase prav vsa družina. Med najbolj priljubljenimi izdelki so nežne naravno organske kreme za roke in lepo vpojni losjoni za telo, ki dobro negujejo in navlažijo kožo ter jo naredijo mehko, poleg tega pa imajo tudi prijeten vonj. Lepo darilo prav za vsakogar!

Zelo lepo darilo pa so tudi različne dišave za dom, ki jih postavimo na mizo, v kopalnico, v predsobo ali kam drugam, ter tako poskrbimo ne le za prijetno dišeč dom, temveč tudi za lepo dekoracijo. Tudi dišave za dom so namreč izredno prefinjeno oblikovane, zato bodo nad njimi navdušeni vsi, ki imajo radi lepe dodatke za dom, poleg tega pa imajo tudi uporabno funkcijo. Takšne dišave niso primerne le za darilo prijateljem in znancem, temveč tudi kot poslovno darilo – poslovni partnerji bodo namreč zagotovo veseli ličnega in uporabnega darila, ki ga lahko uporabijo tako v pisarni kot doma.

Leave a Reply