Avtostar.si – Poišči nov ali rabljen avto

by , under Avtomobilizem, Spletne strani

Avtostar.si je leta 2013 ustanovljen spletni portal, ki uporabnikom ponuja spletno prodajo vozil in bogato ponudbo oglaševanih vozil. Jekleni konjički danes namreč predstavljajo nepogrešljiv del vsakdanjega življenja in po eni strani pomenijo razkošje, ki omogoča čedalje udobnejše potovanje, po drugi strani pa nujno zlo, saj sta njihov nakup in vzdrževanje povezana z visokimi stroški in glavoboli. Kljub temu, da poleg stroškov nakupa, vzdrževanja, letnih registracij in tehničnih pregledov, stroškov s pnevmatikami ter konec koncev tudi morebitnih policijskih kazni, avtomobili predstavljajo bolj strošek kot razkošje, pa jih v svojem vsakdanjiku nujno potrebujemo. Le malokdo ima namreč to srečo, da bi imel delovno mesto v domačem kraju in bi se lahko v službo odpravil kar s kolesom. Tudi povezava z javnimi prevozi je ponekod zelo slaba, s čimer so nam avtomobili še pomembnejši.

AvtoStar

www.avtostar.si

Kdor se odloči za nakup avtomobila ima danes na razpolago dve možnosti – prva je, da se obrne na najbližjo avto hišo, druga, boljša možnost, ki ponuja precej pestrejšo izbiro pa je pregled avto oglasov na spletu. Avtostar ponuja pestro ponudbo rabljenih in novih avtomobilov, vseh znamk in karoserijskih oblik. Ob vstopu na njihovo spletno stran se prikaže obrazec, kamor lahko kupec avtomobila vpiše iskane pogoje glede na želje, ki jih ima pri nakupu avtomobila. Najbolj ključni podatki so seveda znamka, model, letnik, gorivo, znotraj naprednega načina pa se lahko določijo tudi bolj ključne lastnosti, kot so klimatska naprava, oblazinjenje ter druga dodatna oprema. V zavihku trgovci je seznam vseh trgovcev, ki oglašujejo na spletni strani avtostar, saj za marsikoga tudi ponudnik avtomobila igra pomembno vlogo. Vsakdo bi si želel kupiti avto od poznanega in zaupanja vrednega trgovca.

Znotraj spletne strani obstaja tudi možnost brezplačne oddaje oglasa, kar pomeni, da lahko svoj avto brezplačno spletno oglašujete in si s tem povečate možnost prodaje avtomobila.

Leave a Reply