Avtohiša Malgaj Ljubljana: Prodaja in servis vozil

by , under Avtomobilizem, Podjetja

Avtohiša Malgaj LjubljanaAvtohiša Malgaj Ljubljana je v Sloveniji dobro poznana, saj mnogim zadovoljnim strankam nudi raznolike in celovite rešitve na področju avtomobilizma. Predvsem je privlačna ponudba vozil, saj najdemo v salonih avtohiše vozila najrazličnejših znamk in proizvajalcev – od novih jeklenih konjičkov do rabljenih, široka in ugodna ponudba bo zadovoljila tudi tiste najzahtevnejše kupce. Seveda pa so avtomobili namenjeni tudi tistim, ki si ne morejo privoščiti luksuza in želijo izbrati kar se da učinkovito vozilo z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto – za takšne poskrbi ponudba rabljenih vozil, v podjetju pa bodo vedno znali svetovati in pravilno izbrati.

Poleg prodaje rabljenih in novih vozil avtohiša Malgaj nudi praktično vse storitve, ki si jih od avtohiše želite: servis, prodaja nadomestnih delov, kleparska in ličarska dela, registracije, pa tudi sklepanje avtomobilskih zavarovanj in vlečno službo. Podjetje torej ni le posrednik pri prodaji, temveč postane pravi partner, ki vedno priskoči na pomoč, če karkoli potrebujete. Pomembno je, da tudi na cesti veste, da se na podjetje lahko zanesete! Pooblaščeni servis za vozila različnih znamk poskrbi za strokovna popravila in kakovostne nadomestne dele, zato se obisk ne priporoča samo v primeru težav ali nesreč. Med brezplačnimi in drugimi ugodnimi storitvami servisa so namreč tudi preventivni pregledi, ki jih je dobro redno opravljati. V vsakem primeru pa bo servis kakovostno opravljen – garancija na storitev velja do enega leta, na nadomestne dele pa do dve leti.

Tako kot prodaja novih in rabljenih vozil ter servis, so tudi druge storitve avtohiše Malgaj v prvi vrsti namenjene zadovoljstvu strank. Strokoven pristop poskrbi za kakovostno opravljeno delo, tako da bodo jekleni konjički na cestah prevozili še več kilometrov – brez kakršnih koli zapletov!

Leave a Reply