Avtohiša Mlakar – Vse za vaš avto

by , under Avtomobilizem, Podjetja

avtohisa-mlakar-grobelno-300x140Verjetno ste že slišali za Avtohišo Mlakar? Na trgu so namreč prisotni že kar nekaj let. Vse se je začelo z avtomehaničnimi storitvami gospoda Mlakarja, leta 1990. Kasneje se je dejavnost razširila na prodajo novih in rabljenih avtomobilov. Danes se poleg prodaje avtomobilov znamke Hyundai, Citroen, Mitsubishi, ukvarjajo tudi s kleparstvom in ličarstvom. Kje jih najdete? V kraju Grobelno, v Šentjurju.

Bi kupili nov ali rabljeni avto? Preden se kamorkoli odpeljete na ogled izbranega avta, bi si zagotovo radi ogledali, kaj sploh imate na izbiro. Ko osebno obiskujemo avtohiše, se neredko zgodi, da spregledamo ravno tisti avto, ki bi bil ravno pravšnji za nas … Zato je priporočljivo že predhodno preveriti ponudbo na spletni strani avtomobilskega oglasnika. V brskalnik enostavno vtipkajte avtohisa-mlakar.avtostar.si in prikazala se vam bo ponudba, ki jo je za vas pripravila Avtohiša Mlakar. Na spletni strani so zabeleženi osnovni podatki posameznega avta, oprema, ki jo avto premore in seveda za kakšno ceno ga lahko dobite. Nudijo vam različne možnosti plačila; kredit, leasing, plačilo na obroke, tudi gotovinski popust vam nudijo.

Za lažjo izbiro pravega avta za vas omejite izbor s pomočjo iskalnika, ki vam je na voljo v spletnem oglasniku. Najprej izberite znamko avta, ki vas zanima. Nato možnost, ali bi imeli kabriolet, limuzino, enoprostorca … dizelski ali bencinski pogon. Izberite kakšno moč motorja si želite in ali bi imeli avtomatski ali ročni menjalnik. Če vam je pomembna barva avta, nastavite še iskanje po razpoložljivi barvi.

Avtohiša Mlakar vam nudi res vse. Pri njih lahko kupite avto, ga tja odpeljete na servis ali popravilo, če je treba, pri njih lahko kupite tudi dodatno opremo za vaš avto. Poleg tega vam lahko avto tudi operejo in spolirajo. Res je, kar pravijo, Mlakar ima “Vse za Vaš avto na enem mestu”.

Leave a Reply