Apartmaji Zambratija: kako izbrati pravega?

by , under Turizem

Nikoli ni prezgodaj, da začnete razmišljati o tem, kje boste letos preživeli poletni dopust. Apartmaji v Zambratiji so vam tako rekoč na dosegu roke, dolge peščene plaže pa obožujejo predvsem otroci. Pravočasno si rezervirajte svoj košček plaže!

zambratija peščena plaža zambratija sončni zahod

Zakaj Zambratija?

Zambratija je znano obmorsko letovišče v hrvaški Istri, nedaleč od slovenske meje. Nahaja se v neposredni bližini Umaga in je priljubljena poletna destinacija za številne slovenske družine, saj so pogoji za naše najmlajše tam več kot idealni: od že omenjenih peščenih plaž do mirnega morja. Življenje tukaj poteka mirno, za bolj bučne zabave in nočno življenje se boste morali odpraviti v sosednji Umag.

Apartmaji v Zambratiji so poleti hitro zasedeni, zato si morate vaše prenočišče rezervirati čim prej, da ne boste sredi sezone ostali z dolgim nosom. Cene so seveda različne in odvisne od tega, kako velik apartma iščete ali potrebujete, koliko je oddaljen od morja in kakšne ima dodatne ugodnosti (klimatska naprava, parkirišče, brezžični internet itd.). A razen v primeru, da res ne iščete nadpovprečnega luksuza, vas apartmaji v Zambratiji ne bodo spravili ob vse prihranke, daleč od tega.

Apatmaji ob morju so najboljša izbira

Čeprav se vam včasih zdi, da bi bilo bolje privarčevati nekaj evrov na noč in se boste raje vozili na plažo, še enkrat premislite: je to res dopust, ki si ga želite? Ni lepšega, kot če se lahko zjutraj zbudite in skočite v vodo dobesedno še pred zajtrkom! Apartmaji v Zambratiji, ki so tik ob morju, vam omogočajo točno to: neposredno bližino plaže, ki vas bo za tistih nekaj dni dopusta, ki ste si ga privoščili, popolnoma očarala. Ko pa na plaži postane prevroče, se lahko samo v nekaj minutah ohladite pod klimatsko napravo. Neprecenljivo!

Leave a Reply