Travne rešetke poskrbijo, da lahko parkirate na trati

by , under Dom in gradnja

Travne rešetke so zanimiva rešitev, ki se žal pri urejanju okolice še ne uporablja prav pogosto, a se bo to v prihodnosti še gotovo spremenilo. Gre namreč za inovativno možnost, kako z uporabo preprosto zasnovanega izdelka poskrbeti za dodatna mesta za parkiranje kar na trati, ne da bi slednjo pri tem kakorkoli poškodovali. Travna ruša oziroma korenine so namreč med parkiranjem vozil na njej odlično zaščitene

Inovativna rešitev za parkiranje

Bi želeli urediti več parkirnih površin? Se ravno ukvarjajte z urejanjem okolice in parkirišča, pa ne veste, kakšno rešitev bi uporabili? Si želite, da okolica ne bi bila popolnoma asfaltirana, ampak nekoliko bolj prijazna ter tako tudi lepša na pogled?

V tem primeru se vam splača preizkusiti travne rešetke, ki predstavljajo inovativno rešitev za urejanje parkirišč in parkirnih prostorov. Gre namreč za:

  • enostavno rešitev za ureditev parkirišča, ki je ni težko vgraditi in je zelo praktična za uporabo,
  • zelo uporaben izdelek, s katerim se zaščiti travne korenine ter tako poskrbi, da na trati lahko parkirajo vozila, ne da bi se pri tem trata kakorkoli poškodovala,
  • izdelek, ki poskrbi za lepo zeleno okolico in hkrati dovolj parkirnih mest.

Travne rešetke se lahko uporabi kjerkoli

travne resetke hauraton hrTravne rešetke so primerne za uporabo na ravnih površinah vseh vrst, pa tudi na površinah z nekoliko naklona. Pomembno je le, da to upoštevamo pri vgradnji ter jih primerno namestimo v skladu z navodili, ki jih predpisuje proizvajalec. Sama vgradnja je sicer zelo enostavna in hitra, zato ne gre zgolj za inovativno, ampak tudi praktično rešitev. Nekaj več časa je treba le za to, da trava, ki jo posejemo med same rešetke oziroma v odprtine med njimi, zraste dovolj visoko, da te učinkovito prekrije. S tem je dosežen končni videz površine, ki izgleda kot običajna trata, s čimer je poskrbljeno za zelen in estetski videz okolice. Ta pa na tak način ni urejena zgolj estetsko, temveč tudi funkcionalno, saj s pomočjo takšnih rešetk lahko dobite dodatna mesta za parkiranje.