Nova Opel Corsa je mestni avto za vas

by , under Avtomobilizem

Nova Opel Corsa je odličen mestni avto, ki je primeren prav za vsakogar – tako za posameznike kot za pare in družine, ki avtomobil uporabljajo pretežno za mestno vožnjo. Ima številne prednosti in poskrbi za udobno vožnjo, v kateri boste gotovo uživali. Pri tem lahko izbirate ne le med več različnimi modeli, ampak tudi med več barvami, različnimi vrstami platišč in svojemu okusu prilagodite tudi notranjost vozila tako, da vam bo vaš novi avto zares všeč in se boste v njem odlično počutili tako med vožnjo kot sicer.

Mestni avto, ki ponuja več

Nova Opel CorsaČeprav nova Opel Corsa predstavlja mestni avto in zaradi tega ni prevelikih dimenzij, saj ga tako lahko brez težav uporabljate v mestu in nimate težav s parkiranjem, pa ponuja prav vso tehnologijo večjih modelov. Tudi udobja v njem zagotovo ne boste pogrešali, saj je narejen po meri voznikov oziroma tako, da ustreže vsem njihovim željam in zahtevam. Zaradi tega so vozniki z njim nadvse zadovoljni in ga radi uporabljajo, četudi se z njim morda vozijo le v službo in nazaj domov ali ga uporabljajo za krajše razdalje. Čeravno je to najpogostejša uporaba tega modela, pa to še ne pomeni, da se enako dobro ne obnese tudi pri vožnji na daljših razdaljah.

Kateri modeli so na voljo?

Nova Opel Corsa je na voljo v več izvedbah, kar pomeni, da lahko kot kupci izbirate med naslednjimi modeli:

  • model Edition ponuja vso osnovno notranjo opremo, ročno klimo in deljene poklopne zadnje sedeže,
  • model GS-Line je bolj športno oblikovan, kar še posebej velja za sprednji in zadnji odbijač in podvozje, športnega duha pa je tudi oblikovanje notranjosti, kjer vse potrebno udobje zagotavljajo športni sedeži,
  • model Elegance pa vas bo navdušil s sofisticirano eleganco tako zunaj kot znotraj, kjer ne manjka okrasnih kromiranih elementov ter skrbno zasnovane osvetlitve.

Tudi kot električno vozilo

nova corsaNova Opel Corsa pa je na voljo tudi v električni izvedbi, torej kot električno ali e-vozilo. Če želite preklopiti na elektriko, se vam vsekakor splača odločiti za to možnost. Pri tem vas bo prepričal zelo dober doseg omenjenega modela in njegovo hitro polnjenje ter to, da je baterija vgrajena tako, da ne zaseda prav nobenega prostora v prtljažniku, ampak je ta zelo prostoren in pripravljen na to, da v njem lahko prevažate vse, kar želite.