Stretch folija – cena?

by , under Industrija

stretch folijaKoliko stane določen pakirni material, je zelo pomemben podatek. Vsak, ki izdeluje izdelke ali jih prodaja, ve, da lahko embalaža predstavlja velik strošek, zato se vsi trudijo poiskati čim cenejšo varianto. Poleg tega pa je včasih težko najti ustrezno embalažo, ki ne bi bila predraga, a bi hkrati omogočala ekonomično pakiranje tako glede časa kot glede same zaščite izdelkov med shranjevanjem in transportom. Vse to omogoča stretch folija in cena, ki jo boste odšteli zanjo sploh ni visoka.

Če v iskalnik vpišete stretch folija cena, ne boste dobili prav veliko konkretnih podatkov oziroma si z njimi težko pomagate. Obstaja namreč veliko vrst takšnega pakirnega materiala, zato je cena odvisna od tega, katerega izberete. Odvisna je od tega, za kakšno vrsto folije gre, kako široka je in kakšna je njena debelina. Pa tudi od tega, kako raztegljiva je, ali je namenjena ročni ali strojni uporabi in ali jo želite imeti potiskano ali ne.

Cena je torej odvisna od številnih faktorjev. Če že iščete ceno preko spleta, potem to nikakor ne počnite tako, da v iskalnik vpisujete stretch folija cena, ampak bo treba tem besedam dodati še bolj natančne podatke o vrsti, debelini, širini itd. Tako boste morda dobili bolj natančne informacije, vendar so lahko nekatere cene že zastarele ali pa nikjer ne boste našli podatka o ceni za točno tak pakirni material, kot ga potrebujete sami.

Zaradi tega je bolje kot v iskalnik vpisovati ključnih besed stretch folija cena, obiskati spletno stran podjetja intercommerce.si in jim poslati povpraševanje. Tako boste najbolj natančno izvedeli za to, kakšna je cena za tisto, kar potrebujete. Najbolje je, da v povpraševanju čim bolj natančno navedete, kaj nameravate pakirati in kakšne zahteve glede pakirnega materiala imate, saj boste tako dobili najbolj natančne podatke. Seveda pa vam bodo v podjetju znali tudi svetovati pri izbiri in nakupu ter vam pomagali, da boste izbrali pakirni material, ki vam najbolj ustreza. So namreč strokovnjaki za to področje in nudijo zelo veliko število različnih pakirnih materialov.