Permanentni laki vam prihranijo čas

by , under Lepota

permanentni lakiTudi vam morda vedno znova zmanjkuje časa za lakiranje nohtov, pa za kaj drugega tudi? Se vam zdi, da nenehno hitite in da se nimate časa ustaviti, zato vam tudi za nego in urejanje svojih nohtov ne ostane prav dosti časa? Ker kot pravilo velja, da lak vedno razpoka ravno v napačnem trenutku. Če želite prihraniti čas, ki ga porabite za manikiro, so za vas primerni permanentni laki z dolgo obstojnostjo, s katerimi bodo vaši nohti brez krušenja urejeni dlje.

Kako si urediti nohte

Danes imamo za urejanje nohtov na voljo številne možnosti. Uredimo si jih lahko sami ali v ta namen obiščemo kozmetični salon. Mnogo žensk to stori prav iz razloga, ker si želi bolj obstojno manikiro. Pri tem pa ne vedo, da si takšno manikiro lahko naredijo tudi doma. Za to poskrbijo permanentni laki za nohte, ki so veliko bolj obstojni kot navadni laki. Če uporabite pravilen postopek nanašanja in sušenja, vam omogočajo veliko daljšo obstojnost brez krušenja. Zdržijo namreč več kot 2 tedna.

Postopek lakiranja in pripomočki

Permanentni laki za nohte so obstojni le, če jih nanesemo na pravi način. Postopek si lahko poiščete na spletu, v osnovi pa je pomembno, da noht ustrezno pripravite in zaščitite pred samim nanosom laka, predvsem pa to, da tega utrdite pod temu namenjeno lučko. Če bi si radi dolgotrajno manikiro naredili sami doma, je takšna lučka nujno potreben pripomoček. Glede na to, da ni draga, si jo lahko privoščite, enako pa velja za vse druge pripomočke, ki bi jih potrebovali za trajno manikiro.

Pomembno je, da pri nakupu pripomočkov razmišljate tudi o pravilnem odstranjevanju laka in o tem, kaj boste potrebovali v ta namen. V primeru, da ste od koga slišali, da se v ta namen uporablja pilico, tega nikar ne verjemite. Na tak način namreč lahko poškodujete noht! Vse, kar potrebujete, je poseben odstranjevalec s topili, ki ga za nekaj časa nanesete na noht, da bo opravil svoje delo.