Siemens Slovenija v rokah podjetja VRD Dankon

by , under Industrija

siemens SlovenijaZa Siemens Slovenija ste zagotovo že slišali, verjetno pa ne veste, kdo mu daje največjo mero podpore pri distribuciji, izobraževanju, usposabljanjih in tehnični podpori. To je podjetje VRD Dankon, ki je bilo ustanovljeno leta 2011. Podjetje zaposluje osebe, ki imajo izjemno dobre izkušnje z opremo Siemens pa tudi z njegovimi rešitvami. Na takšen način lahko ponujajo vrhunsko tehnično pa tudi prodajno podporo svojim strankam.

Osnovnih dejavnosti, ki jih vključuje Siemens Slovenija, je kar nekaj. Našteli jih bomo v nadaljevanju ter jih vsaj na kratko predstavili.

Osnovne dejavnosti podjetja VRD Dankon oziroma Siemens Slovenija

siemens avtomatizacijaMed osnovne dejavnosti podjetja se prištevajo:

  • distribucije izdelkov za industrijsko avtomatizacijo,
  • izobraževanje in usposabljanje uporabnikov Siemens izdelkov iz programa industrijska avtomatizacija,
  • tehnična podpora strankam oziroma kupcem,
  • pomoč sistemskim integratorjem pri projektih ter pri zagonu rešitev,
  • promocija izdelkov Siemens in rešitve.

Poslanstvo Siemens Slovenija je postati vodilni partner pri distribuciji ter izobraževanju izdelkov Siemens. Strankam v podjetju VRD Dankon želijo ponuditi le najboljše storitve pa tudi rešitve na tem področju. Svoj cilj pa si želijo dosegati zlasti z visoko etničnim poslovanjem. Trudijo se zadovoljiti svoje stranke oziroma kupce, prav tako poslovne partnerje in ne nazadnje tudi zaposlene.

Na čem temelji politika podjetja

Politika podjetja temelji predvsem na kakovosti svojih storitev in izdelkov, na spoštovanju želja kupcev in na stremenju k nenehni izboljšavi. Usmeritve Siemens Slovenija so zastavljene na dolgi rok. Želijo si predvsem zadovoljne kupce, poslovne partnerje in zaposlene. V ospredje postavljajo še takojšen odziv oziroma ažurnost v primeru reklamacij in družbeno odgovorno ravnanje.

siemens industrijaVizija podjetja je postati izjemno uspešna gospodarska družba, ki se s pomočjo vrhunskega znanja in visokokakovostnega dela učinkovito sooča z različnimi izzivi, ki jih prinaša zahtevni sodobni čas, in sicer pri industrijski avtomatizaciji. Poslovno odličnost želijo graditi zlasti na moderno zasnovanem pristopu k poslovanju. Zanj pa mora biti obvezno značilno, da ves čas kar se da kvalitetno zadovoljuje potrebe, pričakovanja ter želje strank.

Dober stik je prvi korak k uspešnemu sodelovanju

V podjetju VRD Dankon se dobro zavedajo, da dober stik še zdaleč ne pomeni cilja. To je namreč samo prvi korak k uspešnemu sodelovanju. Za njihove zaposlene je pomembno, da počnejo tisto, v kar tudi sami verjamejo. Seveda verjamejo v to, kar počnejo. Njihov cilj so torej zadovoljni kupci, poslovni partnerji pa tudi zaposleni.