Kopalniški radiator z odličnim imenom

by , under Dom in gradnja

Če ste v fazi prenove svojega doma ali stanovanja ali pa povsem na novo opremljate dom, verjetno precej veliko pozornosti namenjate tudi kopalnici, in to ne glede na to, da v primerjavi z drugimi prostori manjša. Predvsem pomembno je tudi to, kakšen radiator boste vanjo postavili. Na trgu je precej dobre ponudbe, a prav vsak kopalniški radiator ne bo ustrezen za vaše pogoje oziroma razmere.

Za manjše kopalnice se odlično obnese stenski radiator, ki se lahko namesti na katero koli steno. Sama namestitev je izjemno preprosta, prav tako tudi uporaba tovrstnega ogrevalnega telesa. Za piko na i pa takšen radiator za kopalnico ne bo skrbel samo za učinkovito segrevanje prostora, temveč boste na njem lahko sušili perilo, brisače, mokra oblačila in še kaj drugega. Pri izbiri pa bodite v prvi vrsti pozorni tudi na ponudnika oziroma na proizvajalca. Naj bo na napravi za ogrevanje kopalnice napisano odlično ime.

Kopalniški radiatorji na elektriko z oznako IP24

Dobro je tudi to, da za kopalnico izberete ogrevalno telo, ki bo povsem neobčutljivo na vlago ter škropljenje. Na voljo je električni kopalniški radiator z oznako IP24, kar zagotavlja omenjeno. Takšna naprava je lahko v funkciji povsem samostojnega ogrevanja, odlično pa se obnese kot dodatek že obstoječega ogrevalnega sistema. Slednje velja predvsem za prehodna obdobja, ko pogosto centralnega ogrevalnega sistema še ne vklapljamo.

kopalniški radiatorji GlamoxOdlično ime za kopalniški radiator je na primer proizvajalec Vigo. Ta je razvil tudi linijo Vigo EHR, in sicer električne naprave za ogrevanje kopalnic v obliki lestev. Delujejo v funkciji sušilnikov brisač pa tudi v funkcijo kopalniškega grelnika. Takšna naprava je dobrodošla za uporabo v domačih prostorih pa tudi za poslovne ali katere koli druge prostore. Na voljo so v treh različnih dimenzijah oziroma velikostih. Izbira je odvisna tudi od moči.

Kopalniški grelec s kombiniranim delovanjem

Prvovrstna izbira je zagotovo tudi kopalniški radiator, ki ga boste našli pod imenom DEVA. Gre za edinstveni sevalni kopalniški grelec, ki ima kombinirano delovanje. Tovrstna naprava tako predstavlja izjemno eleganten element opreme, optimalno ogrevalo kopalnice, obenem pa uporabnikom omogoča tudi suhe ter tople brisače, in to skozi vse leto.

DEVA je sinonim za čiste linije, zaobljene robove, tanek profil, čistost stekla, ki akumulira toploto ter jo nežno sprošča. Če želite svoj kopalniški prostor opremiti z eleganco, je tovrstni kopalniški radiator zagotovo odlična rešitev.