Siemens Slovenija in rešitve za industrijo

by , under Industrija, Izobraževanja

Siemens Slovenija ponuja odlične rešitve za industrijsko avtomatizacijo. Na voljo so različni krmilniki z vgrajenim vmesnikom za programiranje, ki omogoča enostavno upravljanje. Da je učenje programiranja lažje, poskrbijo tudi tečaji, na katere se lahko prijavite na Dankon.si. Sicer pa ima industrijska avtomatizacija številne prednosti, ki se jih splača izkoristiti. Naj vam naštejemo le nekaj najbolj pomembnih:

choose_dankon_96x96_800x379_1

 1. KAKOVOST – V industriji si nikakor ne morete privoščiti polovičnih rešitev. Da se izognete napakam, poskrbi tudi avtomatizacija. Tako se lahko do velike mere zmanjša možnost napak, ki nastanejo zaradi človeškega faktorja, površnosti, nedoslednosti in podobno. Avtomatizacija omogoča 100 % ponovljivost procesa na popolnoma identičen način, kar je pri zagotavljanju kakovosti izdelkov bistvenega pomena.

 2. HITREJŠA PROIZVODNJA – Z rešitvami za avtomatizacijo, ki jih ponuja Siemens Slovenija, lahko poskrbimo za veliko hitrejšo proizvodnjo. Avtomatizacija namreč pohitri procese dela ali izdelave produktov, kar je vsekakor zelo pomembno. Tako boste za proizvodnjo enega izdelka porabili manj časa kot do sedaj.

3. VEČJA PRILAGODLJIVOST – S pomočjo krmilnika lahko hitro prilagodite proizvodni proces in ga tako prilagodite trenutnim potrebam na trgu. Večja fleksibilnost je vsekakor ena od pomembnih prednosti, ki se jo splača izkoristiti. Prav to vam omogoča Siemens Slovenija in oprema za industrijsko avtomatizacijo.

 4. ZMANJŠANJE STROŠKOV – Industrijska avtomatizacija na začetku zahteva določen finančni vložek, a se ta kmalu povrne. Z avtomatiziranimi procesi se namreč stroški proizvodnje lahko zmanjšajo, manj je potrebe po dodatni delovni sili, zmanjša se možnost napak, ki dražijo proizvodnjo, … Zato se avtomatizacija vsekakor splača tudi s finančnega vidika!

 5. KONKURENČNA PREDNOST – Zaradi doseganja večje kakovosti, hitrosti, boljše prilagodljivosti in manjših stroškov, ki jih lahko dosežete s Siemensovo opremo za industrijsko avtomatizacijo, pa je ta pomembna tudi za zagotavljanje konkurenčen prednosti. Z njeno pomočjo lahko prehitite vašo konkurenco in postanete še bolj uspešni!

Leave a Reply