Servis vozil Kia v Ljubljani

by , under Avtomobilizem

V Ljubljani se nahaja servis vozil Kia, ki se mu res splača zaupati svoj avto. To je AC Trobec, kjer se za vsako stranko maksimalno potrudijo. Nudijo vam odlično servisiranje ter možnost nakupa originalnih rezervnih oziroma nadomestnih delov za vozila Kia, pa tudi vse originalne dodatne opreme. Z različnimi akcijami in ugodnimi ponudbami pa poskrbijo za to, da boste z njihovimi storitvami še bolj zadovoljni.

Naročite se na servis kar preko spleta

Na redni ali izredni servis vozil Kia v Ljubljani se lahko naročite kar preko spleta. Vse skupaj poteka na zelo enostaven način, saj imajo na svoji spletni strani obrazec, v katerem izberete vrsto servisne storitve, ki jo potrebujete, pa naj si bo to diagnostični pregled, menjava olja, redni servis, menjava pnevmatik ali kaj drugega.

Vnesete lahko tudi dodatne zahteve ali pojasnila ter seveda vse podatke o svojem vozilu. Poleg tega pa lahko izberete tudi želeni termin. Po prejemu vašega naročila vam bodo termin potrdili in tako boste res hitro prijavljeni na servis, ne da bi vam bilo treba čakati na to, da v časih končno nekdo dvigne telefon, kot se rado dogaja v drugih avtomehaničnih delavnicah. To sem vam v AC Trobec ne bo zgodilo, saj so vam vedno na voljo za pomoč tudi po telefonu. Po želji se lahko na servis naročite tudi preko telefona.

Nov akumulator ali avtoličarske storitve

Servis vozil Kia vam nudi prav vse storitve na enem mestu, zato svoj avto lahko brez skrbi pripeljete k njim, saj bodo zanj poskrbeli odlični mehaniki, ki se res spoznajo na svoje delo. Priskrbijo vam nove avto dele, kot je recimo akumulator, starega pa pred menjavo seveda testirajo. Prav tako poskrbijo za različne avtoličarske storitve, kleparska popravila, testiranje elektronskih naprav ter vse ostalo. Če potrebujete katero koli od teh storitev, jih kontaktirajte in z veseljem vam bodo pomagali. Njihove cene so zelo konkurenčne, kar je še en razlog več, da svoj avto peljete na pregled ali servisiranje prav k njim.