Naravna kozmetika Essentiq Cosmetics

by , under Lepota

Ali si želite uporabljati kozmetiko, ki bi bila čim bolj naravna in ne bi vsebovala preveč »kemije«, kot radi rečemo? Potem je naravna kozmetika Essentiq Cosmetics prav tisto, kar iščete. Zasnovana je namreč tako, da so njene sestavine čim bolj naravne in da ne vsebujejo ničesar, kar bi škodovalo vam ali okolju. V primeru, da prisegate na naravno, je to zagotovo prava izbira za vas, saj boste z njo več kot zadovoljni.

Poleg tega pa je dobra novica tudi ta, da naravna kozmetika Essentiq Cosmetics prihaja iz Slovenije – je torej plod slovenskega znanja in želje po čim boljših izdelkih, ki bi jih lahko predstavili tako na domačem kot na tujem trgu, kar znamki tudi dobro uspeva. To pomeni, da boste z nakupom te znamke podprli slovensko podjetje, ki deluje in posluje kvalitetno in prijazno do narave in okolja. Ne le, da so sestavine v njihovih izdelkih čisto naravne in neškodljive, tudi embalaža, v katere so njihovi izdelki pakirani, je ekološka oziroma razgradljiva ali takšna, ki jo je možno reciklirati.

Vsak kozmetični izdelek, ki ga naredijo, je zasnovan zelo premišljeno in tako, da naredi čim manj škode okolju ter je hkrati čim bolj prijazen tudi do ljudi. Zaradi tega so njihovi izdelki še posebej primerni za vse, ki imate občutljivo kožo, razne težave s kožo, akne, suho lasišče, ste nagnjeni k alergijam, ne prenašate dobro določenih snovi ali pa se vaša koža hitro razdraži in tako dalje.

Naravna kozmetika Essentq Cosmetics vas bo gotovo navdušila s svojo premišljeno sestavo oziroma sestavinami, ki vsebujejo naravne učinkovine, pri čemer gre večinoma za različne izvlečke rastlin, ki se že tradicionalno uporabljajo za nego. Tisti, ki se dobro spoznajo na sestavine v kozmetičnih izdelkih, ugotavljajo, da so njihovi izdelki prvovrstni. To dokazujejo tudi različni certifikati in nagrade, ki jih je ta znamka prejela. Še boljši dokaz pa so številni zadovoljni uporabniki, ki vedo, da njihovi izdelki več kot ugajajo njihovi koži, zato jih z veseljem uporabljajo.