Električni panelni radiatorji Glamox

by , under Dom in gradnja

Kakšen način ogrevanja izbrati? Ne glede na to, ali izbirate način ogrevanja za bivalne prostore, kopalnico, hodnik, poslovni prostor, pisarno ali vikend, so električni panelni radiatorji Glamox zagotovo možnost, o kateri velja razmisliti, saj imajo odlične lastnosti. Zaradi tega se zanje odloča vedno več ljudi, ki ugotavljajo, da so se odločili pravilno, saj se nakup takšnega radiatorja vsekakor splača. Električni panelni radiatorji Glamox se namreč ponašajo s številnimi odličnimi lastnosti, zaradi česar se jih splača izbrati:

– Izredna učinkovitost pri ogrevanju

Najbolj pomembna lastnost je seveda učinkovitost. To pomeni, da zelo hitro lahko segrejejo prostor na želeno temperaturo, ki jo nastavite na termostatu. Tako bo v prostoru hitro toplo, seveda pa je treba izbrati primeren model glede na kvadraturo prostora. Poleg tega pa bo termostat takoj zaznal kakršna koli nihanja v temperaturi in se nanje nemudoma odzval, še preden bi odstopanje zaznali tudi vi, zaradi česar bo temperatura v prostoru konstantno enaka.

– Velika varčnost in majhna poraba energije

Zelo pomembna lastnost, ki jo imajo električni panelni radiatorji Glamox, je tudi njihova varčnost. Imajo namreč zelo nizko porabo, kar pomeni, da z njihovim nakupom privarčujete pri ogrevanju na dolgi rok. Testi dokazujejo, da porabijo kar do 35 % manj električne energije, poleg tega pa za njihov priklop ne potrebujete nobene drage začetne investicije, ampak zadostuje samo priklop na elektriko, kar imate že tako ali tako urejeno.

– Visoka stopnja udobja in možnost pametnega termostata

Dodatne prednosti pa so povezane s premišljeno izdelavo in uporabo sodobne tehnologije, ki poskrbi še za višjo stopnjo udobja. Poleg zaščite proti pregrevanju, ki močno vpliva na nižjo porabo, imate namreč na izbiro tudi tako imenovani pametni WiFi termostat, ki vam omogoča povezavo grelnika z internetom preko brezžične povezave. Tako lahko termostat nastavite tudi na daljavo oziroma kar preko svojega mobilnega telefona ali druge naprave, kar je zelo priročno in udobno. Hkrati pa lahko na tak način preko posebne aplikacije tudi lažje nadzorujete ogrevanje in porabo, kar je še dodaten plus.