Popravilo toče na avtu

by , under Avtomobilizem

Popravilo toče na avtuVam je avto poškodovala toča? Brez skrbi – pripeljite svoj avto v AC Trobec in poskrbeli bodo za to, da se škoda čim prej odpravi. Na popravilo toče na avtu se lahko naročite kar preko spletnega obrazca, ki ga najdete na njihovi spletni strani, v omenjeni avtohiši pa bodo poskrbeli za to, da boste čim prej na vrsti in da bo vaš avto čim prej spet v brezhibnem stanju. Poleg tega pa se bodo maksimalno potrudili za prijazno in strokovno storitev.

Udrtine na karoseriji je mogoče enostavno odpraviti

Za popravilo toče na avtu se dandanes uporabljajo sodobne metode, ki omogočajo, da se takšne poškodbe odpravijo v najkrajšem možnem času. Ne glede na to, kako močno je torej poškodovana karoserija vašega vozila, je mogoče poskrbeti za to, da o udrtinah na njej kmalu ne bo več nobenih sledi. Pomembno je le, da avto pripeljete k ponudniku, ki ve, kako se lotiti takšne naloge oziroma ima na voljo tudi vse potrebna orodja v ta namen.

Cenitev in prijava škode zavarovalnici

popravilo poškodb od točePopravilo toče na avtu lahko plača tudi zavarovalnica. Če imate sklenjeno ustrezno zavarovanje, vam za cenitev škode in njeno prijavo ni treba posebej hoditi na zavarovalnico in izgubljati dragocenega časa, ampak lahko vse to enostavno opravite kar v AC Trobec. Oni bodo namreč poskrbeli za cenitev škode ter vam pomagali urediti tudi vse potrebno za prijavo škode zavarovalnici, ki bo nato poravnala znesek, ki ga boste odšteli za popravilo.

Nadomestno vozilo v času popravila

V času popravila lahko v AC Trobec dobite tudi nadomestno vozilo. Tako boste lahko enako mobilni kot s svojim vozilom, čeprav bo to na servisu. Če vas zanima ta možnost, je najbolje to omeniti, kar takoj, ko se boste naročali na servis, saj bodo tako lahko takrat, ko jih boste obiskali, za vas že pripravili nadomestno vozilo oziroma vas bo to že čakalo, da ga odpeljete. Seveda pa se bodo v AC Trobec potrudili za to, da boste nadomestno vozilo uporabljali čim manj časa oziroma da vam bo vaš avto spet čim prej na voljo.