Kopalniški radiatorji VIGO

by , under Dom in gradnja

Izdelki-Vigo-EHR-2-400x280pxV kopalnici mora biti vedno prijetno toplo, za kar lahko poskrbijo različna grelna telesa. Poleg klasičnih radiatorjev, ki so povezani s centralnim ogrevalnim sistemom, se za ogrevanje kopalnice lahko uporabijo tudi različni električni radiatorji in grelniki. Pametno je, da izberete takšne, ki so prilagojeni posebej za kopalnico, kot so recimo kopalniški radiatorji VIGO, ki jih prodaja podjetje Silenos d.o.o..

Takšni radiatorji namreč odlično prenašajo vlago, ki je običajno prisotna v kopalnicah, poleg tega pa niso občutljivi na to, če jih po nesreči poškropite z vodo. To, da so takšni radiatorji primerni za kopalnico oziroma prostore, kjer lahko pridejo v stik z vlago, vam pove oznaka IP24.

Kopalniški radiatorji VIGO so sicer oblikovani v obliki lestve, zaradi česar se jih lahko uporablja tudi kot sušilnike. Na njih lahko sušite brisače ali karkoli drugega, hkrati pa vam prijetno in hitro ogrejejo vašo kopalnico. Na voljo so v več različicah, tako da lahko izberete primernega za svojo kopalnico. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, barvami in močjo radiatorjev.

Električni kopalniški radiatorji in grelniki se sicer običajno največkrat uporabljajo v prehodnem obdobju, torej jeseni in spomladi, a zaradi dovršenosti, odlične učinkovitosti in drugih lastnosti jih vedno več ljudi uporablja skozi celo leto. Če izberete kakovostne električne kopalniške grelnike, kot so kopalniški radiatorji VIGO, bo vaša kopalnica vedno topla. Pri tem je treba paziti le, da izberemo primerno velikost radiatorja glede na kvadraturo naše kopalnice.

Za namestitev kopalniškega radiatorja VIGO sicer potrebujete zelo malo prostora, montaža pa je preprosta. Njihova glavna prednost je poleg hitrega segrevanja prostora in varčnosti še ta, da za svoje delovanje ne potrebujejo drugega kot priklop na elektriko. Ne glede na to, kakšen sistem za ogrevanje uporabljate, boste tako lahko električne kopalniške radiatorje VIGO nemoteno uporabljali. Zasnovani so namreč tako, da so kar se da odzivni, zaradi česar prostor zelo hitro segrejejo do želene temperature. Reguliranje radiatorja je zelo enostavno, poleg tega pa imajo kopalniški radiatorji VIGO 3 leta garancije.

Če torej potrebujete dodatno ogrevalno telo za vašo kopalnico, boste z električnimi kopalniškimi radiatorji VIGO več kot zadovoljni. So prava izbira ne le za kopalnice, ampak tudi za druge prostore, kjer potrebujete dodatno grelno telo. Pogosto se uporabljajo v kuhinjah, kjer prav tako kdaj potrebujemo možnost sušenja, saj je včasih treba posušiti kakšno kuhinjsko krpo ali kaj drugega. Prav tako pa lahko takšne radiatorje namestite kamorkoli drugam. Vse, kar potrebujete, je le nekaj prostora na steni in električna napeljava!