Kakovostna zaščitna folija

by , under Industrija

kakovostna zascitna folija

Zaščitna folija

Iščete rešitev za čim boljšo zaščito izdelkov, ki jih proizvajate, skladiščite ali prevažate? Imate proizvodni obrat ali pa se morda ukvarjate s prevozništvom? Bi radi našli možnost, kako shraniti vaše izdelke tako, da bodo kar se da dobro zaščiteni pred vlago, prahom in umazanijo pa tudi morebitnimi poškodbami? Hkrati pa bi si seveda želeli, da bi bilo tako shranjevanje mogoče na čim cenejši način oziroma s čim nižjimi stroški. Vse našteto vam omogoča kakovostna zaščitna folija, o kateri lahko več izveste na spletni strani www.intercommerce.si ter jo tam tudi kupite.

Zaščitna folija je namenjena pakiranju najrazličnejših izdelkov. Je raztegljiva, kar pomeni, da se prilagodi obliki izdelkov, hkrati pa tudi zelo obstojna. Z njo lahko zaščitite praktično katerikoli izdelek. Folija je nepremočljiva, kar pomeni, da bo vaš izdelek varen ne samo pred vlago, ampak tudi pred dežjem ali snegom. Ker zaščitna folija izdelek v celoti prekrije izdelke, ga tudi v celoti zaščiti, zato se ta ne more umazati ali zaprašiti tudi med dolgotrajnim shranjevanjem.

Prav zaradi tega je takšna zaščitna folija enostavno nepogrešljiva v različnih skladiščih, prav tako pa se lahko uporablja za zaščito izdelkov, ki so shranjeni na prostem. V ta namen je pametno izbrati raztegljivo streč folijo, ki nudi tudi zaščito pred UV sevanjem oziroma žarki. Tako bodo vaši izdelki odlično zaščiteni tudi med shranjevanjem na soncu.

Pri tem velja opozoriti, da velja več vrst raztegljive zaščitne folije, zato je pomembno izbrati pravo glede na vaš namen uporabe. V prvi vrsti se folije delijo glede na to, na kakšen način nameravamo z njimi pakirati izdelke – ročno ali s pomočjo v ta namen zasnovanega stroja, ki omogoča še večjo efektivnost pri embaliranju. Poleg tega pa ima vsaka raztegljiva zaščitna folija tudi druge specifične lastnosti, na katere velja biti pozoren pri izbiri in nakupu. Zaščitna folija je tako lahko prednapeta, perforirana, potiskana itd.