Kako poteka izdelava naravne kozmetike?

by , under Izobraževanja, Zdravje

izdelava naravne kozmetike - naravni kotičekNaravna trda mila so čisto drugačnega videza kot mila, ki jih kupimo v trgovini. A drugačen ni le videz, ampak tudi občutek ob uporabi. Čisto preprosto jih lahko izdelate tudi doma, enako pa velja tudi za tekoča naravna mila in drugo naravno kozmetiko! Če vas zanima izdelava naravne kozmetike in se želite naučiti več o njej, pokukajte na spletno stran www.naravni-koticek.si. Tam boste izvedeli prav vse, kar vas zanima!

Omenjena spletna stran je namreč oblikovana za vse, ki jih zanima domača izdelava naravne kozmetike. Za vas so pripravili različna izobraževanja in delavnice o naravni kozmetiki in čistilih ter drugih podobnih izdelkih. Med njimi so na primer:

– trda in tekoča naravna mila, ki izredno lepo dišijo
– super naravne kreme in drugi dodatki za nego
– čudovit naravni losjon za mehkejšo kožo
– vsi izdelki za popolnoma naravno nego las
– naravni parfumi s prijetno dišečim vonjem
– izdelki za naravno nego obraza
– posebni izdelki za čiščenje kože na naraven način
– izdelki z naravnim anti-age učinkom
– naravna barva za lase iz kane
– naravna veganska kozmetika
– naravni izdelki, ki blagodejno delujejo proti celulitu
– izdelki za aromaterapijo za nas in za naše hišne ljubljenčke
– naravno eterično olje sivke
– neškodljiva naravna čistila in drugi izdelki za dom

Pokukajte torej v Naravni kotiček in si poglejte, kaj vse lepega, dišečega in naravnega se da ustvariti doma! Vse, kar potrebujete, so čim bolj pristne naravne sestavine oziroma zelišča in znanje, ki ga lahko dobite na delavnicah. Oblikovane so tako, da boste od njih odnesli zelo veliko, predvsem pa se boste na njih naučili samostojne izdelave naravne kozmetike doma. Če vas zanima izdelava naravne kozmetike, je to prava stvar za vas!

Leave a Reply