Električni grelniki Vigo, na katerih se lahko suši perilo

by , under Dom in gradnja

VIGO EHR električne sušilice i grijalice

VIGO EHR (silenos-grijanje.com)

Električni grelniki Vigo se uporabljajo za ogrevanje kopalnic, zato so zasnovani posebej v ta namen. Njihova premišljena oblika pa poskrbi za to, da lahko na njih sušite tudi mokro perilo. Oblikovani so namreč tako, da imajo prečne letve, na katere je enostavno obesiti perilo. Nekateri jih uporabljajo tudi kot držalo za brisače, ki tako nikoli več ne bodo vlažne in bodo imele vedno prijeten vonj, poleg tega pa seveda ti grelci odlično poskrbijo tudi za ogrevanje vaše kopalnice na varčen način!

Učinkovitost in funkcionalnost

Oblika, ki jo imajo električni grelniki Vigo, je zelo funkcionalna. Kot rečeno, lahko na njih enostavno sušite tudi perilo, brisače, oblačila in vse ostalo. Poleg tega so funkcionalni tudi zaradi tega, ker se modeli enostavno montirajo praktično kamorkoli in ne zasedejo veliko prostora. Zaradi tega jih lahko uporabljate tudi v majhnih kopalnicah, pa tudi tam, kjer bi bilo težko poskrbeti za ustrezne inštalacije za centralno kurjavo. Če se odločite za grelec, ki deluje na elektriko, jih ne boste potrebovali. Dovolj je le priklop na elektriko in že bo v vaši kopalnici toplo.

Poleg velike funkcionalnosti pa jih odlikuje tudi zelo visoka učinkovitost. So namreč energetsko zelo varčni in lahko porabijo tudi do 35 % manj električne energije, hkrati pa so zasnovani tako, da zelo hitro ogrejejo izbrano kvadraturo. Pri tem je treba opozoriti, da so na izbiro različne dimenzije, ki se ne razlikujejo le glede na velikost, ampak tudi glede na moč. Pri vsakem modelu je tudi navedeno, kakšno kvadraturo lahko učinkovito ogrejete z njim, kar vsekakor velja upoštevati tudi pri nakupu.

Najboljša izbira za vašo kopalnico!

Če želite ogrevati vašo kopalnico na varčen in učinkovit način, potem so električni grelniki Vigo točno tisto, kar iščete. Nudijo vam vse udobje pri ogrevanju, veliko učinkovitost ter še večjo energetsko varčnost, zato boste z njimi zagotovo zadovoljni. Poleg tega pa se lahko uporabljajo še kot sušilniki, kar je le še dodaten plus, zakaj se jih splača izbrati.