Dišeče dišave za dom

by , under Dom in gradnja

Dišave za domČe se odločite za naravne dišave za dom Essentiq, bo vaš dom dišal veliko lepše kot do sedaj! Prijetne vonjave se bodo razlegale prav v vseh prostorih, kamor boste namestili dišave za dom. Na voljo so v več različnih vonjih, ki nežno, a učinkovito odišavijo dom, pisarno ali kak drug prostor. Poleg tega pa so takšne dišave tudi zelo dekorativne in prostor ne le odišavijo, ampak ga tudi polepšajo. So namreč zelo estetsko dizajnirane in zelo lepega izgkeda, prav tako pa imajo čudovito embalažo. Zaradi tega predstavljajo čudovito darilo ob vselitvi v nov dom ali za kakšno drugo priložnost.

Dišave za dom Essentiq so na voljo v obliki razpršilca ali osvežilca zraka. Z razprišlcem lahko enostavno razpršite vonjavo po prostoru ali z njo odišavite potpuri, ki bo nato oddajal prijeten vonj. Osvežilci zraka pa so zasnovani kot stekleničke, v katerih so poleg dišave nameščene še palčke, ki oddajajo vonjavo.

Izbirate lahko med pestrimi vonji, kot so na primer zelo svež vonj grenivke, opojen vonj bergamota in janeža ali drugimi zanimivimi kombinacijami. Med njimi sta recimo tudi vonj limete in hruške ter vonj limone in breskve. Ko se enega vonja naveličate, pa ga preprosto zamenjate z drugim!

Vendar ne verjamemo, da se boste Essetniqovih dišav kdaj naveličali. Njihov vonj je namreč daleč od umetnih sintetičnih vonjev, ki jih imajo običajno različne dišave za dom. Njihove dišave za dom so namreč popolnoma naravne in osnovane na podlagi alkohola in esenčnih olj, zato ne gre za vsiljiv vonj, ampak prijetno dišavo, nad katero boste zagotovo očarani. Dišave za dom Essentiq so resnično nekaj, kar se splača preizkusiti, saj lahko z njimi odišavite svoj dom na naraven način. Dišave za dom Essentiq vsebujejo namreč samo snovi, ki niso toksične, kar potrjuje tudi certifikat, zato jih lahko uporabljate brez skrbi.