Depilacija, ki daje popolne učinke

by , under Lepota

depilacija

https://www.energomed.si/

Depilacija mora poskrbeti za dolgotrajni učinek gladke, mehke kože, zato je zelo pomembno, kdo jo izvaja in na kakšen način. Seveda se lahko odstranjevanja dlak iz različnih delov telesa lotite tudi doma, a rezultati nikoli ne bodo takšni, kot če za to poskrbi za to usposobljeno osebje v kozmetičnem salonu. Predvsem pa bo v tem primeru rezultat ne le veliko boljši, ampak tudi trajnejši, kar je vsekakor velik plus.

Odstranite nezaželene dlačice bolj učinkovito

Kateri način odstranjevanja dlačic je najbolj učinkovit? To je odvisno od tega, za kateri predel telesa gre, saj so za nekatere predele bolj primerne določene vrste metod kot za druge predele telesa. Pri tem pa je pomembno tudi, da je depilacija ne le učinkovita, ampak tudi čim bolj trajna. Zaradi tega se je na odstranjevanje dlačic najbolje odpraviti v kozmetični salon, kjer v ta namen uporabljajo različne preizkušene metode, s katerimi vam bodo učinkovito in varno odstranili dlačice ter poskrbeli za to, da boste brez njih lahko uživali čim več časa.

Najbolj učinkovite metode za odstranjevanje dlačic

Kot najbolj učinkovite metode za odstranjevanje dlačic, veljajo:

– metoda odstranjevanja dlačic z voskom, ki ga segretega nanesemo na kožo in po nekaj trenutkih odstranimo s hitrim potegom, s čimer skupaj z voskom odstranimo tudi dlake pod pazduho ali iz bikini predela (brazilska depilacija),

– metoda odstranjevanja dlačic z voskom in trakovi, pri kateri na kožo nanesemo topel vosek, čezenj pa položimo še trak – ko slednjega s hitrim potegom odstranimo, na ta način lahko učinkovito odstranimo tudi dlake na nogah, rokah, hrbtu in drugih delih telesa,

– metoda odstranjevanja dlačic z nizkotemperaturnim voskom s trakovi, ki se uporablja na bolj občutljivih delih telesa, recimo pri odstranjevanju dlačic iz obraza (obrvi, nos, brčice …).

Če si želite gladke kože in želite dlačice odstraniti na čim bolj učinkovit način, potem poiščite kozmetični salon, kjer bodo to znali narediti profesionalno in kakovostno. Eden od takšnih kozmetičnih salonov je tudi kozmetični salon Energomed, kjer vam bodo znali tudi strokovno svetovati.