Najboljši kolagen na tržišču

by , under Lepota, Zdravje

 

Kolagen za sijoče lase in napeto kožo

Kolagen za sijoče lase in napeto kožo – Holistic.si

Hidroliziran kolagen je zagotovo najboljši kolagen na tržišču. Zakaj in kakšne so njegove prednosti, zaradi katerih se ga splača uporabljati? Kje ga kupiti oziroma naročiti? Je treba pri nakupu tega prehranskega dodatka biti pozoren še na kaj drugega? Vse to boste izvedeli v pričujočem članku!

S staranjem količina kolagena v telesu upada

S staranjem se naše telo spreminja. To opazimo tako sami kot okolica, vendar pa lahko z jemanjem določenih prehranskih dodatkov ta proces staranja in spremembe v telesu nekoliko upočasnimo oziroma omilimo ter poskrbimo, da naše telo dalj časa ostane mladostno. To velja tudi za jemanje kolagena, saj njegovo nastajanje v telesu začne upadati že nekje od 25. leta dalje, zato ga telesu počasi začne primanjkovati, kar se pozna na koži, laseh, sklepih itd.

Peptidi spodbujajo tvorbo novega kolagena

Hidrokolagen je najboljši kolagen na tržišču, saj omogoča veliko boljšo absorpcijo v naše telo. To je glavni razlog, zaradi česar se ga splača uporabljati. Poleg tega pa vsebuje tudi kolagenske peptide, ki spodbujajo tvorbo novega kolagena v vašem telesu. To pomeni, da jemanje takšnega prehranskega dopolnila ne poskrbi le za dodajanje te beljakovine našemu telesu, ampak tudi za to, da se v njem tvori nov kolagen. Zaradi tega se vsekakor splača izbrati kakovostno prehransko dopolnilo.

Optimalno razmerje aminokislin

Glavni gradniki, ki sestavljajo kolagen v našem telesu, so:

  • lizin,
  • glicin,
  • hidroksiprolin,
  • hidroksilizin.

Gre za pomembne aminokisline, ki so našemu telesu nujno potrebne. Nekatere od teh aminokislin lahko dobimo tudi s pomočjo prehrane, a ne vseh, predvsem pa ne vseh v zadostni količini. Zaradi tega je pri izbiri prehranskega dodatka pomembno tudi, da izberete takšnega, ki vsebuje optimalno količino aminokislin.

Kje kupiti hidrokolagen?

Če bi radi kupili oziroma naročili kakovosten hidrokolagen, vam priporočamo obisk spletne trgovine Holistic. Gre za zaupanja vredno spletno trgovino s ponudbo skrbno izbranih izdelkov, katerih skupna lastnost je predvsem kakovost. Poleg tega pa bodo poskrbeli, da jih hitro dobite na dom ter da bo dostava opravljena v najkrajšem možnem času.