Avtoličarstvo Ljubljana in servis vozil

by , under Avtomobilizem

Vse na enem mestu je za stranke najboljši koncept – ravno zato vam avtohiša Trobec nudi vse avtomobilske storitve, ki jih potrebujete. Avtoličarstvo Ljubljana je tako samo ena od teh storitev, poleg tega pa seveda nudijo tudi avtokleparstvo, menjavo stekel, servis vozil, vse vrste popravil, menjavo delov in še in še. V času popravila lahko pri njih dobite tudi nadomestno vozilo.

Avtokleparstvo in avtoličarstvo Ljubljana

Kje najti najboljšega ponudnika za avtokleparstvo in avtoličarstvo Ljubljana? Eno od odličnih možnosti predstavlja avtohiša Trobec, ki že vrsto let deluje na tem področju. Njihovi mojstri so izkušeni v kleparski in ličarski stroki ter tako lahko strankam nudijo izjemno kakovostno storitev. Za to poskrbi tudi moderno opremljena kleparsko-ličarska delavnica z lastno mešalnico barv, ki omogoča nemoteno delo z vsemi najsodobnejšimi orodji na tem področju.

Vse na enem mestu omogoča prihranek časa

Avtohiša Trobec deluje kot celovit ponudnik avtomobilskih storitev.avtoličarstvo (1) Pri njih vse na enem mestu ni le reklamni slogan, ampak načelo, ki se ga držijo in v skladu s katerim delujejo. Zato že od svojih začetkov dalje nenehno širijo nabor storitev, ki jih ponujajo strankam, saj se zavedajo, da je to zanje pomembno. Če lahko stranka namreč vse uredi na enem mestu, ji to omogoča velik prihranek časa, čas pa je – kot vsi dobro vemo – izjemno dragocen. Pri njih tako svojim strankam nudijo resnično vse na enem samem mestu, in sicer:

  • avtokleparstvo in avtoličarstvo Ljubljana,
  • cenitev škode in prijava škode zavarovalnici,
  • možnost menjave avtomobilskih stekel,
  • možnost menjave delov karoserije,
  • možnost menjave drugih delov avtomobila,
  • različna popravila in vse druge storitve, ki jih morda potrebujete.

Hitro do odprave vseh vrst poškodb na karoseriji

Poškodbe na karoseriji so različne, vsem pa je skupno to, da jih je treba čim hitreje odpraviti. Kako to storiti najhitreje, vedno prav v avtohiši Trobec, kjer poleg kleparskih storitev obvladajo tudi avtoličarstvo Ljubljana. Tako bodo vse poškodbe najprej poravnali, potem pa potrebi še pokitali in prelakirali oziroma prebarvali tako, da sanacija karoserije ne bo vidna.

Menjava poškodovanih delov karoserije

Če se ob pregledu vozila, ko boste vaše vozilo pripeljali k njim, izkazalo, da nekaterih poškodb na karoseriji ni mogoče popraviti, saj je karoserija preveč zvita oziroma izmaličena, pa vam bodo tisti del karoserije tudi zamenjali. Za dobavo izbranih delov karoserije bodo hitro poskrbeli, nato pa bodo uredili tudi njihovo strokovno vgradnjo. Po tem je seveda treba zamenjane dele karoserije tudi prebarvati, za kar ravno tako v najkrajšem možnem času poskrbi avtoličarstvo Ljubljana. Ob tem se bodo potrudili tudi za to, da bo novi odtenek barve čim bolj podoben oziroma identičen obstoječemu, tako da med enim in drugim ne bo prav nobene razlike, saj imajo lastno mešalnico barv, ki jim to omogoča.

Naročite se na servis ali popravilo!

Na servis ali popravilo se je možno naročiti s pomočjo internetnega obrazca,avtokleparstvo - AC Trobec (1) ki ga najdete na spletni strani avtohiše Trobec. S tem je poskrbljeno za hitro naročanje 24 ur na dan, kadarkoli vam ustreza – torej tudi izven njihovega delovnega časa. Pomembno je, da v obrazec napišete, ali potrebujete servisiranje, popravilo, ličarske, kleparske ali kakšne druge storitve. Takoj, ko bodo dobili vaš obrazec za naročanje, vas bodo kontaktirali in vam sporočili izbrani termin, ko lahko k njim pripeljete svoje vozilo.