Avtokleparske storitve pri AC Trobec – profesionalno, hitro in ugodno

by , under Avtomobilizem

avtokleparske storitveZa sodobni čas je na področju avtokleparskih storitev izjemno pomembna tudi izbira primernih delovnih orodij. Odlični ponudniki vsa karoserijska popravila izvajajo v skladu z izjemno strogimi standardi kakovosti. Uporabljajo najbolj moderne tehnologije na področju  barvanja. Navadno imajo lastne mešalnice barv, kjer pripravljajo barve, ki so povsem identične originalom.

Kadar imate poškodovano vozilo, to narekuje zelo natančno kombinacijo tehnologije pa tudi strokovne obdelave. Uporabljajo se torej najbolj sodobne tehnologije in postopki popravil. Vse omenjeno vam zagotavljajo tudi kakovostne avtokleparske storitve pri AC Trobec.

Kaj vse vključujejo avtokleparske storitve

Avtokleparske storitve pri AC Trobec vključujejo manjše ter večje karoserijske popravke. V njihovi sodobni kleparski ličarski delavnici vam strokovno odpravijo prav vse poškodbe, ki so nastale na vašem vozilu.

Med pogostejše poškodbe, ki jih v svoje roke vzamejo v omenjenem podjetju, sodijo tudi udrtine, ki so nastale zaradi toče. Takšne udrtine se odpravljajo s pomočjo prav posebne tehnike – PDR – avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobechladno popravilo brez lakiranja. Gre za povsem inovativno tehniko za popravilo udrtih karoserijskih primerov, in to brez lakiranja. Takšna vrsta tehnike odlično pripomore k temu, da lak ni poškodovan. Tehnika je dobrodošla za popravilo posledic, ki jih je za seboj pustila toča, prav tako za udarce pridobljene na parkirišču, za manjše nepravilnosti v strukturi barve vozila. Poškodbe, ki so bile povzročene iz notranje strani, se ustrezno sanira – s posebno vrsto orodja, ki s pritiskom oblikuje do izvirne oziroma prvotne oblike. Kjer pa udrtine ni mogoče doseči z notranje strani, pa avtokleparske storitve pri AC Trobec vključijo dodatna izvlečna orodja.

Vse vrste poškodb za popravilo

Avtokleparske storitve pri AC Trobec vam omogočajo popravila več vrst poškodb. To so:

  • poškodbe toče,
  • prometne nesreče, ki se uveljavljajo iz kasko zavarovalne police,
  • poškodbe iz naslova vandalizma oziroma parkirišča,
  • poškodbe, ki so bile povzročene s strani divjadi,
  • poškodbe platišč, stekla,
  • poškodbe svetlobnih teles ter vzvratnih ogledal kot posledice najrazličnejših zunanjih dejavnikov.

Podjetje AC Trobec iz Ljubljane vam zagotavlja, da bo popravilo vašega vozila opravljeno povsem strokovno, kakovostno in seveda tudi v skladu z zelo strogimi standardi proizvajalcev, ki jih podjetje zastopa.

Vse storitve, ki vam jih ponuja omenjeni ponudnik, si lahko ogledate tudi na njegovi spletni strani. Prebiranje njihovih spletnih vsebin vam omogoča tudi številne izjemno koristne novice oziroma nasvete. Ne nazadnje pa vam AC Trobec omogoča nakup vozila po vaši meri.