Učinkoviti kopalniški radiatorji Vigo

by , under Dom in gradnja

Učinkoviti ter enostavni in praktični za uporabo – to so kopalniški radiatorji Vigo. Če iščete sodoben in kakovosten grelnik za kopalnico, se vam zagotovo splača izbrati prav to znamko. Njihovi modeli so namreč zasnovani tako, da nudijo kar se da največ za svojo ceno. Zaradi tega boste z njimi vsekakor zadovoljni, vaša kopalnica pa bo prijetno topla.

Izberite ustrezno moč delovanja

Kako velika je vaša kopalnica? To je namreč pomemben podatek, ki vam lahko pomaga izbrati ustrezno moč grelnika. Na voljo so vam namreč modeli z različno močjo, ki jo lahko prilagodite svojim potrebam oziroma kvadraturi svoje kopalnice.

Grelnik, ki je tudi sušilnik

Kopalniški radiatorji Vigo pa niso namenjeni le ogrevanju, ampak tudi sušenju mokrega perila. Oblikovani so namreč kot lestev, na katero lahko enostavno obesite mokre brisače, oblačila ali kaj drugega. Tako lahko optimalno izkoristite grelnik tudi za sušenje ter hkrati poskrbite za to, da vaše brisače ne bodo nikoli več vlažne.

Vlaga namreč privlači bakterije in glivice, zaradi njih pa nastaja tudi neprijeten vonj, ki se ga včasih težko znebimo celo s pranjem. Še več: zaradi tega se lahko smrad prenese tudi na ostala oblačila in se ga kljub visoki temperaturi pranja velikokrat težko znebimo. Zaradi tega je zelo pomembno, da so brisače pred pranjem popolnoma suhe oziroma da jih po uporabi temeljito posušimo.

Če imamo v kopalnici električni sušilnik, je to veliko bolj enostavno, brisače pa bodo tudi hitreje suhe. Hkrati pa se bo med sušenjem brisač ali drugega mokrega perila prostor tudi ogrel, zato bo njegova uporaba bolj prijetna. Kopalniški radiatorji Vigo, ki so ob enem še sušilniki, so zato super rešitev za prav vsako kopalnico.

Zelo enostavna montaža

Montaža takšnega grelnika ni le enostavna, ampak res otročje lahka. Za njegovo namestitev boste potrebovali približno 20 minut. V škatli boste našli namestitveni komplet in navodila, ki vam lahko pomagajo pri tem. Takoj po montaži pa lahko vaš novi grelnik, ki je ob enem še sušilnik, začnete tudi že uporabljati.