Prevažate razsuti tovor? V veliko pomoč vam bo BIG BAG vreča!

by , under Industrija

Prevažanje razsutega tovora je zagotovo še posebej velik izziv. Tako si moramo pravočasno priskrbeti primerno embalažo – po možnosti takšno, da jo bomo lahko uporabljali dlje časa, in to ne zgolj za transport, ampak tudi za poznejše shranjevanje blaga. Tem merilom odlično ustreza BIG BAG vreča, ki je skorajda nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki se pogosto ukvarjate s prevažanjem razsutega tovora.

Optimalen izkoristek prostora in izjemno preprosto polnjenje

Idealen spoj nizke teže in trpežnosti materiala omogoča preprosto prestavljanje vreč ter njihovo dolgo življenjsko dobo. Skrb, da bi se tovor med potjo razsul po notranjosti vozila, je zato povsem odveč. Material je izredno odporen na poškodbe in uspešno ščiti blago pred uničenjem. Vrečo lahko napolnite ali izpraznite zelo hitro in brez posebnega napora. Verjetno še pomembnejša prednost, ki jo ima BIG BAG vreča, pa je, da omogoča, da zares povsem izkoristite razpoložljivi prostor – tako prostor v transportnem vozilu kot prostor za skladiščenje.

BIG BAG vreča se lahko po potrebi izdela tudi po meri

Vreče so na voljo v različnih izvedbah, zato lahko izbiro povsem prilagodite predvidenemu namenu uporabe. Med drugim se lahko odločite za nakup vreč, ki so namenjene prevažanju ali shranjevanju živilskih izdelkov. Kot ste verjetno opazili, se tudi pri nas povečuje število okoljsko osveščenih potrošnikov, ki iščejo priložnosti za nakup živil v rinfuznem stanju, torej brez klasične embalaže.

Te izdelke pa je treba nekako vendarle spraviti do trgovine, za kar je izjemno koristna vreča, izdelana tako, da zadosti tudi najstrožjim higienskim standardom na tem področju. Te vreče so sicer tudi zelo dobra izbira za shranjevanje kmetijskih pridelkov. Poleg tega so na primer možne še vreče fiksnih, običajno pravokotnih oblik, antistatične izvedbe, vreče za potencialno nevarno blago ipd.

Če imate zelo specifične zahteve, pa vam svetujemo, da izberete ponudnika, ki vam ponuja izdelavo po meri. Tako bodo vse lastnosti vreče prilagojene vašim željam.  Izbira dimenzij, oblike in drugih karakteristik bo torej v celoti prepuščena vam.