Siemens Slovenija

by , under Industrija

Potrebujete industrijske avtomatizacijske komponente? Bi radi kupili krmilnik iz serije Simatic S7-1200 ali Simatic HMI Basic Panel? Ali pa se zanimate za nakup krmilnika LOGO!8? Vso našteto opremo vam nudi Siemens Slovenija oziroma njegov partner – distribucijsko podjetje VRD Dankon, ki ima veliko zalogo opreme za avtomatizacijo v industriji. V primeri, da bi torej potrebovali kakšen del opreme, krmilnik ali kaj drugega, jim je najbolje poslati povpraševanje.

siemens Slovenija

Oprema za industrijsko avtomatizacijo

VRD Dankon oziroma Siemens Slovenija vam nudi različno opremo za industrijsko avtomatizacije oziroma različne krmilnike in druge komponente, ki se uporabljajo v ta namen, kot so na primer:

  • krmilniki serije Simatic S7-1200,
  • vhodno izhodne enote Simatic S7-1200,
  • Simatic Basic paneli,
  • različni napajalniki in switchi.

Vsa našteta oprema je na voljo v različnih izvedbah, zato lahko izbirate med številnimi možnostmi. Pri tem je dobro vedeti, da so vse Siemensove komponente za avtomatizacijo v industriji premišljeno zasnovane tako, da so zlahka razširljive, kar pomeni, da jih lahko kadarkoli nadgraditi z dodatnimi razširitvenimi moduli. Tako jih lahko prilagodite novim zahtevam ali bolj kompleksnim procesom.

Tehnična podpora pri nakupu

Odločitev za avtomatizacijo določenih procesov v industriji ali proizvodnji je vsekakor pameten korak. Še bolj pametno pa je, da se uvedbe avtomatizacije lotite premišljeno. Pri tem so vam je lahko v veliko pomoč tudi Siemens Slovenija, ki na slovenskem trgu ne nudi le vse svoje opreme in komponent, ampak se trudi tudi za čim boljše tehnično svetovanje. To pomeni, da svojim strankam nudijo vso potrebno tehnično podporo pri nakupu ter jim strokovno svetujejo pri izbiri primerne opreme za industrijsko avtomatizacijo. Če se šele odločate zanjo, so tako pravi naslov za vas.

Naj avtomatizacija poteka optimalno!

Prav tako pa so na voljo tudi vsem, ki bi želeli nadgraditi opremo za avtomatizacijo, jo razširiti ali kupiti nove, dodatne komponente. Avtomatizacija se namreč nenehno izboljšuje, na tržišče prihajajo nove možnosti in novi modeli opreme ter dodatni razširitveni moduli, zato je vsake toliko časa pametno preveriti, kako bi lahko vašo proizvodnjo ali industrijske procese še bolj optimizirali.