Ročna stretch folija po ugodni ceni

by , under Industrija

Ročna stretch folija je široko uporaben pakirni material – za manjše izdelke in pakete, pripravo na transport in tudi različne druge namene. Predstavlja eno od zelo priljubljenih rešitev za pakiranje, pri čemer veliko vlogo igra tudi njena ugodna cena. Ta pa nikakor ne predstavlja edinega razloga, zaradi katerega se jo splača izbrati, saj ima tudi sicer vrsto izjemnih kvalitet. Med drugim je njena uporaba res nadvse enostavna, kar močno pohitri celoten pakirni proces.

Ročno pakiranje izdelkov

Ročna stretch folija je tanka in zelo raztegljiva. Gre za zelo priročen pripomoček za pakiranje, s katerim lahko izdelke trdno ovijemo ter jih tako zavarujemo pred poškodbami, prahom in različnimi zunanjimi dejavniki. Na tak način je mogoče izdelke zaščititi tako pred vremenskimi vplivi kot pred vsem ostalim, predvsem pa bodo z njeno pomočjo veliko bolje pripravljeni na transport in poskrbimo za njihovo stabilnost in za to, da tudi več izdelkov, ki so pakirani skupaj, ostaja na svojem mestu oziroma ostanejo povezani med seboj.

Vanjo lahko zavijemo vse mogoče izdelke nekoliko manjših dimenzij ter tako poskrbimo za njihovo zaščito med skladiščenjem, transportom itd. Omenjeni material ima vsekakor zelo dobre karakteristike oziroma lastnosti, zato se dobro obnese pri pakiranju in ovijanju ter se uporablja prav povsod, kjer morajo skladiščiti izdelke ali te pripraviti na transport. Zato jo dobro poznajo v številnih panogah, saj jo vsakodnevno uporabljajo tako dostavne službe kot spletne trgovine, različna podjetja, transportna in prevozna podjetja, proizvodnje, v industriji in še kje. Marsikdo jo ima vedno na zalogi tudi doma, saj velikokrat pride še kako prav.

Na voljo so različne vrste

folija stretchRočna stretch folija je na voljo v različnih izvedbah, od česar je odvisno:

  • kje in za kakšen namen se lahko uporablja,
  • kakšna bo njena raztegljivost in ovijalna moč,
  • kakšna bo njena debelina,
  • kakšna bo trdnost pakiranja,
  • kako odporna bo na trganje in poškodbe,
  • kako dobro zaščito bo nudila izdelkom,
  • ali bo imela tudi UV zaščito.

Pred nakupom zato natančno preverite, za kakšno vrsto gre, njeno širino oziroma dimenzije, pa tudi debelino. Poleg tega se splača v ozir vzeti tudi dolžino navitja na tulcu, saj je od tega odvisno, koliko časa jo boste lahko uporabljali, preden bo treba kupiti novo. Prav zato je navadno pakiranih kar več tulcev skupaj.