Moderni stenski radiatorji Radialight

by , under Dom in gradnja

Moderni stenski radiatorji so oblikovani tako, da marsikdo na prvi pogled sploh ne ve, da gre za grelnik. Delujejo namreč skorajda kot okras prostora. Če vam je videz prostora pomemben in tega želite čim lepše opremiti oziroma prostora ne želite kaziti s klasičnim grelnikom, potem izberite sodobno oblikovan model. Takšnega boste najlažje našli v ponudbi proizvajalca Radialight, ki slovi po elegantnem dizajnu.

Majhni, priročni, učinkoviti

Moderni stenski radiatorji so precej drugačni od modelov, ki so se uporabljali nekoč. So veliko manjši in tanjši, zaradi česar so še bolj priročni in jih je možno namestiti skorajda kamorkoli. Zaradi tega so zelo primerni tudi za El Radiatorji - Glamox, Vigo, Radialightprostore z majhno
kvadraturo oziroma za namestitev povsod tam, kjer večjih grelnikov enostavno ne bi bilo možno namestiti. Obenem pa jih kljub njihovi kompaktnosti izdelave in majhnosti odlikuje tudi visoka učinkovitost, ki je skupaj s priročnostjo pri uporabi – regulacija je preprosta in prijazna do uporabnikov – njihova najvišja odlika. Če k temu dodamo še sodoben videz, ki je zelo eleganten in dizajnerski, pa dobimo lep in praktičen element prostora, ki se ponaša tako z estetskim videzom kot veliko funkcionalnostjo.

Radialight – najlepši moderni stenski radiatorji

Radialight je proizvajalec, ki poleg same kakovosti in učinkovitosti svojih modelov veliko da tudi na estetiko. V njihovem proizvodnem programu so tako številni moderni stenski radiatorji zel lepega, in elegantnega videza, nekateri med njimi pa so še posebej atraktivni in oblikovani tako, da na prvi pogled sploh ni jasno, da gre za grelnik, ampak bolj za nek okras prostora. Tako lahko izbirate med raznimi možnostmi, med katerimi velja izpostaviti vsaj naslednje tri:

  • model DEVA z elegantno obliko in zasnovo ter prednjo stranico iz stekla, na kateri sta dve prečni obešali za brisače, ki sta videti zelo estetski,
  • model Quadro Visio, ki je videti kot ogledalo z dodatnim obešalom za brisače,
  • grelnik Icon Wifi, ki lahko oddaja tudi ambientalno svetlobo in tako ustvarja edinstveno vzdušje v prostoru.

Poleg omenjenih pa Radialight nudi tudi mnoge druge modele, med katerimi lahko izbirate. Številni njihovi moderni stenski radiatorji so primerni tudi za uporabo v kopalnici, saj imajo varno zaščitene vse električne inštalacije. V njihovi ponudbi pa lahko najdete tudi modele izredno majhnih dimenzij, ki jih lahko namestite skorajda v katerikoli kotiček, saj zasedejo resnično zgolj minimalno prostora. Kljub temu pa je tudi na njih nameščeno še obešalo za brisače, kar dokazuje, da moderni stenski radiatorji proizvajalca Radialight niso izdelani le z mislijo na estetiko, ampak tudi na čim večjo funkcionalnost. Tako ponujajo prav vse, kar je pomembno pri ogrevanju, odličen dizajn pa predstavlja le dodatno piko na i, zaradi katere vam bodo še bolj všeč.

Ali se grelniki Radialight lahko kupijo v Sloveniji?

Modeli proizvajalca Radialight se lahko kupijo tudi v Sloveniji. Če želite preveriti ponudbo njihovih modelov, katerih nakup je možen pri nas, si slednjo lahko ogledate na spletni strani silenos-ogrevanje.si, kjer lahko omenjene modele tudi kupite. Silenos vam je ob tem na voljo tudi za vsa vprašanja v zvezi z modeli, ki jih prodajajo, oziroma za vse tehnične informacije o izbranih modelih. Hkrati pa svojim strankam omogočajo tudi zelo hitro dostavo, ugodne cene in možnost obročnega odplačevanja, zato se svoj grelnik gotovo splača kupiti prav pri njih.