Kje kupiti lesene palete?

by , under Industrija

lesene palete

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/palete

Lesene palete so preprosto vsestranske uporabne, saj se jih ne uporablja le za shranjevanje in premikanje tovora ali kakšnih težjih izdelkov, ampak tudi v številne druge namene. Zaradi tega marsikdo išče, kje bi si jih najbolj splačalo kupiti. Pri tem pa velja razmisliti ne le o ceni, ampak tudi o drugih kriterijih, predvsem pa o vzdržljivosti in kvaliteti.

Zakaj boste uporabljali lesene palete?

Najprej morate pred nakupom in izbiro premisliti, s kakšnim namenom izbirate lesene palete oziroma zakaj jih boste uporabljali. Od tega je namreč odvisno, kakšne bi bile najbolj primerne za vas in za vaše potrebe. Na voljo so namreč v različnih izvedbah in dimenzijah, zato se pred izbiro velja čim bolj informirati o tem, kakšne so njihove lastnosti.

Ali izbrati rabljene ali nove?

Nakupa rabljenih nikakor ne priporočamo, saj nikoli ne veste, v kakšnem stanju so in kako dobro so ohranjene. Tudi v primeru, če jih lastnik ni veliko uporabljal in prodaja praktično nerabljene, je dejstvo, da je les material, ki ima sicer lahko dolgo življenjsko dobo, vendar le v primeru, da je primerno shranjen in vzdrževan. Če pa leži nekje na prostem oziroma kje, kjer je nezaščiten pred vlago in drugimi zunanjimi dejavniki, se dobesedno namoči vlage in začne trohneti, pri paletah pa se zaradi tega zmanjšata tudi njihova življenjska doba in nosilnost.

Četudi jih dobite zastonj, obstaja velika verjetnost, da z njimi ne boste zadovoljni in da vam bodo povzročale precej težav. Predstavljajte si namreč, da ravno naložite težek tovor, ko zaslišite resk in vse zgrmi po tleh? Zaradi tega je zagotovo najbolje kupiti kar čisto nove lesene palete, ki se bodo pri uporabi gotovo veliko bolje obnesle in jih boste lahko uporabljali za namen, zaradi katerega ste jih kupili.

Med drugim jih lahko kupite na primer na naslovu Intercommerce.si, slovenski spletni trgovini, ki prodaja pakirni material odlične kakovosti. Imajo zelo široko ponudbo, z njihovimi izdelki pa so zadovoljna številna podjetja in posamezniki, zato boste z njimi gotovo zadovoljni tudi vi!