Hauraton kanalete za odvodnjavanje 

by , under Dom in gradnja

Če iščete zanesljivost, izberite Hauraton kanalete za odvodnjavanje. Predstavljajo celostno rešitev, ki se izjemno dobro spopada tudi z najbolj ekstremnimi obremenitvami. Zaradi tega so vgrajene na številne zelo obremenjene površine, kjer pridejo v poštev le najbolj zmogljivi in vzdržljivi sistemi. To je dokaz, da gre za izjemen proizvod, ki omogoča visoko učinkovitost tudi pri najvišjih zahtevah. 

Vodilni na področju rešitev za meteorno vodo 

kanalete za odvodnjavanjeHauraton kanalete za odvodnjavanje veljajo za eno vodilnih rešitev na področju odvajanja meteorne vode. K temu pripomorejo tako dolgoletne izkušnje tega priznanega nemškega proizvajalca kot tudi strokovno znanje s tega področja, saj pri načrtovanju njihovih proizvodov sodelujejo številni vrhunsko usposobljeni inženirji. Na tak način se njihovi proizvodi nenehno izboljšujejo, zato podjetje slovi po svojih vedno novih inovacijah, s katerimi na to področje vnaša še boljše in še bolj učinkovite rešitve. V lasti imajo tudi kar nekaj patentov, ki kažejo na unikatnost in kakovost njihovih proizvodov, ki se tako ne morejo primerjati s proizvodi drugih proizvajalcev. 

Za zasebne, poslovne in vse druge površine 

Hauraton kanalete za odvodnjavanje pa so znane tudi po tem, da so modeli prilagojeni glede na namen uporabe. Tako je možno za vsako vrsto površine poiskati široko paleto različnih rešitev, ki lahko na njej učinkovito poskrbijo za meteorno vodo. Zahteve raznih površin se namreč med seboj razlikujejo, zato se je pomembno, da proizvajalec to vnaprej upošteva in ima tako v ponudbi raznolike produkte, ki lahko služijo različnim namenom uporabe. Tako so zahteve na zasebnih površinah popolnoma drugačne kot na poslovnih, javnih ali kakšnih drugih površinah, ki so vse po vrsti tudi veliko bolj obremenjene. 

kanalete HauratonZasnovanost glede na različne namene uporabe je torej ena od dobrih lastnosti, ki jo imajo Hauraton kanalete za učinkovito odvodnjavanje meteorne oziroma padavinske vode. Še ena njihova dobra lastnost pa je modularnost, torej to, da se jih da poljubno sestavljati med seboj ter tako različne elemente združevati v enoten in učinkovit sistem. Pri tem je možno izbirati med modeli z različnimi: 

  • obremenitvenimi razredi, 
  • zmogljivostmi, 
  • dimenzijami, 
  • materiali, 
  • vrstami rešetk itd.