Folija za bale in baliranje

by , under Industrija, Podjetja

Baliranje zagotovo predstavlja odličen način za shranjevanje sena oziroma krme za živali, ki se v kmetijstvu vedno pogosteje uporablja, saj gre za enostaven postopek, ki ga je mogoče izvesti dokaj hitro, poleg tega pa ta postopek omogoča tudi priročno in varno shranjevanje krme. Zaščitna folija za bale namreč poskrbi, da krma ostane suha in primerno zavarovana pred vremenskimi in drugimi vplivi. Tako jo lahko shranimo kar na prostem, saj je dobro zaščitena. Olajša se tudi prevoz sena, poleg tega pa ima baliranje še vrsto drugih pomembnih prednosti.

folija za baleKakšno folijo izbrati?

Pri tem pa je zelo pomembo, kakšno vrsto stretch folije izberemo oziroma kakšne lastnosti ima – kako raztegljiva je, kakšne debeline je, kako odporna je in podobno. Vse to namreč vpliva tako na to, kako bo potekalo baliranje, kot na to, kako dobro bo krma zaščitena in shranjena.

Agro folija za bale

Pri baliranju se uporablja prav temu posebej namenjena folija za bale, ki je zasnovana prav za uporabo v kmetijstvu. Zaradi tega je primerne debeline, ki poskrbi za to, da se zlepa ne poškoduje ali preluknja. Preluknjanje bi namreč povzročilo škodo, saj krma ne bi bila več zaščitena in bi lahko postala tudi neuporabna. Zaradi tega mora biti ne le primerne debeline, ampak tudi zelo odporna in vzdržljiva na dolgi rok ter mora hkrati nuditi dobro zaščito pred zunanjimi dejavniki – predvsem pred vlago in padavinami, kar bi lahko uničilo krmo.

Folija za bale oziroma uporabo v kmetijstvu

Intercommerce vam nudi različne vrste raztegljivih folij, ki se lahko uporabljajo tudi v kmetijstvu. Zaradi svoje raztegljivosti in ostalih lastnosti so primerne za uporabo pri baliranju, saj lahko dobro zaščitijo krmo pred vsemi zunanjimi dejavniki. So visoke kvalitete in zelo vzdržljive, zato so primerne tudi za shranjevanje krme na prostem. Če iščete ustrezno rešitev za baliranje, se obrnite na omenjeno podjetje, kontaktirajte jih oziroma pošljite povpraševanje in dobavili vam bodo izbrano folijo, ki jo lahko uporabite za baliranje sena oziroma krme za živali.