Silenos ogrevanje – gretje na elektriko

by , under Dom in gradnja

Silenos ogrevanje nudi veliko ponudbo električnih grelnikov oziroma radiatorjev več različnih proizvajalcev, ki veljajo za zanesljive in kakovostne, kljub temu pa njihovi izdelki nimajo previsokih cen. To pomeni, da lahko pri njih najdete odlične grelnike po ugodnih cenah, sploh ker jih je možno kupiti tudi na obroke in ker pogosto svojim strankam nudijo tudi razne akcije, v katerih je možno električne radiatorje kupiti še ceneje. Še ena prednost pa je, da lahko pri njih takšen radiator naročite kar preko spletnega nakupa, oni pa bodo poskrbeli, da bo ta v čim krajšem času pri vas.

Privarčujte pri ogrevanju!

Zakaj bi zapravljali velike vsoteelektrični radiator (1)denarja za ureditev gretja, če pa za to lahko poskrbite tudi na veliko cenejši način? Silenos ogrevanje ima v ponudbi električne grelnike, s katerimi lahko uredite gretje hitro, enostavno in poceni – torej brez prevelikih stroškov. Če vas pri ureditvi gretja skrbijo ravno ti, potem je gotovo prav, da se pozanimate tudi o možnosti gretja s pomočjo električne energije. Pri izbiri ustreznih električnih grelnikov so namreč začetni stroški za ureditev takšnega gretja mnogo, mnogo nižji kot pri ureditvi katerega koli drugega načina ogrevanja. Za ureditev gretja v enem prostoru tako potrebujete le nekaj sto evrov, kar je v primerjavi z več tisoč evrov ali celo več deset tisoč evrov vrednimi investicijami, ki so potrebne pri ureditvi drugih sistemov (centralnega ali talnega gretja, toplotne črpalke, sončnimi celicami …) zelo ugodna in dostopna cena.

Vsak od električnih grelnikov namreč deluje kot popolnoma samostojna naprava, zato jih ni treba povezovati v sistem, kot to velja za druge načine gretja, ki so ravno zaradi tega precej dražji za montažo, njihova ureditev pa zahteva tudi veliko časa, saj je treba napeljati vse napeljave, zaradi česar so v večini primerov potrebni tudi razni gradbeni posegi. Zveni komplicirano? Pri električnem gretju z grelnimi napravami, ki jih prodaja Silenos ogrevanje, vse to odpade, torej je zaradi tega takšno gretje veliko bolj enostavno urediti. Hkrati pa je zaradi tega tudi cenejše in lahko z odločitvijo zanj privarčujete tako vaš čas kot denar, saj:

 

  • za gretje prostorov ne potrebujete nič drugega kot sam grelnik, torej odpadejo vsi drugi stroški,
  • takšne grelnike se priklopi direktno na električno omrežje, zato je pri namestitvi pomembno le, da je v bližini električna vtičnica,
  • montaža grelnika je zelo hitra in preprosta,
  • vsak električni grelnik deluje kot samostojna naprava, zato jih lahko uporabljate posamezno oz. ločeno eden od drugega ali jih kombinirate tudi s kakšnim drugim načinom gretja.

Možnost nakupa tudi na obroke

Električni radiatorji že tako niso dragi, Silenos ogrevanje pa omogoča tudi možnost nakupa grelnikov na obroke – in to na zelo enostaven način. Vse potrebno za plačilo na obroke lahko tako uredite brez kakršne koli papirologije in kar iz naslanjača oziroma direktno na njihovi spletni strani. Vse, kar morate storiti za to, da omogočite nakup na obroke, je, da slednjega izberete med možnimi plačilnimi sredstvi, ki vam jih ponudi spletna trgovina, ko izdelke dodate v košarico. Pri tem lahko nastavite tudi želeno višino mesečnih obrokov, ki je lahko poljubna oziroma točno takšna, kot vam ustreza.