Siemens distribucija v Sloveniji

by , under Industrija

Podjetje VRD Dankon skrbi za to, da Siemens distribucija v Sloveniji poteka gladko in da so na voljo prav vsi najbolj priljubljeni izdelki iz Siemensovega proizvodnega programa. VRD Dankon tako skrbi za distribucijo različnih rešitev za ogrevanje ter industrijsko avtomatizacijo do končnih uporabnikov, pa naj si bodo to zasebniki ali podjetja.

Oprema in izdelki za avtomatizacijo različnih procesov

Največkrat gre za različna proizvodna podjetja, ki želijo avtomatizirati objekte, v katerih poteka proizvodnja, ali pa kar proizvodnjo samo. Siemens distribucija jim omogoča, da so vedno na voljo vsi izdelki, ki jih potrebujejo za to, poleg tega pa jim distributer tega nemškega podjetja v Sloveniji, podjetje VRD Dankon omogoča tudi vso potrebno tehnično podporo in svetovanje pri integraciji rešitev za ogrevanje in industrijsko avtomatizacijo. V primeru, da imate vprašanje s tega področja, se tako lahko vedno obrnete na njih.

Velika izbira različnih izdelkov

VRD Dankon vam nudi številne Siemensove izdelke za ogrevanje, prezračevanje, hlajenje, s katerimi lahko poskrbite za avtomatizacijo objektov (tako imenovani pametni objekti), in različne izdelke ter opremo, ki se uporablja za avtomatizacijo industrijskih in proizvodnih procesov. Pri njih so vam tako na voljo:

– avtomatizirani sistemi za ogrevanje,

– avtomatizirane rešitve za prezračevanje,

– hladilni sistemi za objekte,

– rešitve za pametne objekte,

– termostati,

– mešalni in radiatorski ventili,

– različna tipala,

– vodomeri,

– delilniki,

– pogoni žaluzij,

– oprema za industrijsko avtomatizacijo,

– vsi standardni krmilniki serije Simatic S7-1200,

– različni drugi krmilniki in razširitve zanje,

– digitalne in analogne izhodne oziroma vhodne enote,

– Basic Paneli,

– servo regulatorji Sinamics V90,

– elektromotorji Simotics GP in Simotics SD,

– še mnogi drugi izdelki Siemens.

Oprema, ki ustreza vašim zahtevam

Siemens distribucija je tako v Sloveniji izredno učinkovita, saj se zaposleni v podjetju VRD Dankon zelo trudijo za to, poleg tega pa jih odlikuje še odlično poznavanje opreme tega nemškega proizvajalca. Zato vam lahko strokovno svetujejo pri izbiri ter vam pomagajo izbrati ustrezno opremo glede na vaše specifične zahteve.