Potiskan lepilni trak – kje ga naročiti? 

by , under Industrija, Posel

Bi radi naročili lasten potiskan lepilni trak? Veliko podjetij ga uporablja za pakiranje svojih izdelkov. Z njim označujejo pakete ter drugo embalažo. Pri tem imajo nekatera podjetja na njem natisnjen zgolj svoj logotip, druga pa tudi druge podatke – včasih gre samo za reklamni slogan, včasih pa tudi za uporabne podatke, kot so na primer ime spletne strani, kontakt ali kaj drugega, kar lahko naročniku, dostavljavcu ali stranki pride prav. 

Označite svoje pakete 

potiskan lepilni trakPotiskan lepilni trak predstavlja najbolj enostaven način za označevanje paketov. Z njim lahko zlahka označite vse vrste kartonske in papirnate embalaže oziroma paketov, ki jih dostavljate svojim poslovnim partnerjem ali strankam. Ravno zaradi tega, ker gre za enostavno in uporabno možnost, se je poslužuje toliko različnih podjetij – tako slovenskih kot tujih. Če imate podjetje, je naročilo takšnega traku tako skorajda nuja, saj so uporabniki navajeni, da so paketi označeni na tak način. 

Kje naročiti potiskan lepilni trak? 

Potiskan lepilni trak z izbranim motivom po vaši meri lahko naročite na intercommerce.si. Podjetje se sicer ukvarja z embalažnimi in pakirnimi rešitvami, svojim strankam pa poleg njih nudijo tudi možnost tiska nanje, kar pomeni, da lahko pri njih dobite oboje na enem mestu ter s tem prihranite čas. Tako lahko pri njih izberete ustrezen trak za lastne potrebe ter nato naročite še tisk izbranega motiva nanj. Poleg tega pa imajo v svoji ponudbi na razpolago veliko različnih trakov oziroma je njihova ponudba večja kot drugje, kar pomeni, da je pri njih možno naročiti tudi trakove za namensko uporabo oziroma za specifične potrebe v določeni dejavnosti. 

lepilni trakCene takšnega tiska so zelo ugodne, zato zanj ne boste plačali veliko oziroma potiskan lepilni trak ne bo dosti dražji od nepotiskanega. Ravno tako pa vse poteka tudi zelo hitro, zato bo vaše naročilo obdelano v najkrajšem času oziroma bo v najkrajšem možnem času poskrbljeno za to, da boste prejeli naročeni izdelek.  

Pred naročilom se je nujno pozanimati le o tem: 

  • kakšne so možnosti tiska, 
  • koliko različnih barv je možno natisniti, 
  • v kakšni obliki morate poslati izbrani motiv, 
  • kakšna je cena za to storitev, 
  • ali je cena kaj nižja, če izdelek naročite v večji količini, 
  • kdaj boste prejeli naročeni izdelek, 
  • kako lahko čez nekaj časa na najbolj enostaven način ponovite naročilo, da vam to ne bo vzelo preveč časa.