Lučka za nohte je super pripomoček

by , under Lepota

UV LED lučka za nohtePriročna lučka za nohte vam omogoča, da si vaše nohte bolj trajno uredite kar sami doma. Določene vrste laka oziroma gela namreč zahtevajo sušenje oziroma utrjevanje pod lučko, s čimer postanejo bolj odporne in trajnejše. Brez takšne svetilke določenih vrst laka sploh ni mogoče posušiti, zato gre za nujen pripomoček, če želite uporabiti nekatere nohtne tehnike. Prav zaradi tega veliko žensk, ki si želijo večje obstojnosti laka oziroma manikire, obiskuje kozmetične salone, saj tam lahko poskrbijo tudi za utrjevanje s svetilko. Vendar pa se z nekaj spretnosti in pravimi pripomočke da nohte na isti način zelo dobro urediti tudi doma, in to tudi s tehnikami, ki omogočajo bolj trajno manikiro – takšno, ki zdrži tudi nekaj tednov brez krušenja. Seveda pa je za to nujen nakup svetilke za utrjevanje in sušenje laka.

Za večjo obstojnost vaše manikire

Si želite bolj trajne manikire oziroma tega, da bi bila ta bolj odporna? Lučka za nohte poskrbi za to, da se lak oziroma gel na vaših nohtih dobro posuši in utrdi, zaradi česar postane odporen in obstojen. Če želite preizkusiti trajno manikiro oziroma poskrbeti za to, da boste imele čim dlje čim bolj popolno urejene nohte, potem je dobro razmisliti o nakupu takšne lučke. Tako si boste lahko uredile svoje nohte tudi doma.

Preverite, kakšno lučko potrebujete

Na tržišču so na voljo različni modeli lučk oziroma svetilk za nohte. Glavna razlika med njimi je, ali gre za UV ali LED svetilko, od tega pa je odvisno tudi, za kaj se določena lučka za nohte lahko uporablja. Zato pred nakupom velja dobro premisliti, kakšen model sploh potrebujete. To je odvisno od tega, katero nohtno tehniko nameravate uporabljati, saj je pri nekaterih za utrjevanje potrebna UV, pri drugih pa LED svetloba. Pri tem pa je dobro vedeti tudi to, da so na voljo modeli, ki omogočajo oboje ter so tako primerni za uporabo pri različnih nohtnih tehnikah. Pred nakupom pa je dobro preveriti tudi, koliko časa traja sušenje oziroma utrjevanje pri določenem modelu.