Kopalniški radiatorji Glamox

by , under Dom in gradnja

kopalniški radiatorji - GlamoxZaščita proti pregrevanju, veliko udobje in varnost pri uporabi, predvsem pa velika učinkovitost pri ogrevanju – vse to so lastnosti, ki jih imajo kopalniški radiatorji Glamox. S svojimi odličnimi lastnostmi so prepričali številne kupce, ki jih tako že vrsto let uporabljajo v svojih domovih, na vikendih, v počitniških hišicah, apartmajih in povsod drugje. Z njimi pa lahko tako gotovo prepričajo tudi vas, zato se vam jih vsekakor splača podrobneje ogledati.

Kaj vse ponuja znamka Glamox?

Glamox je norveška znamka, ki izdeluje kakovostne grelnike za ogrevanje vseh prostorov. Med drugim pa so v njihovi ponudbi tudi odlični kopalniški radiatorji, s katerimi je mogoče kopalnico ogrevati na energetsko varčen način. Hkrati pa je njihova prednost tudi ta, da zagotavljajo zelo zdravo notranjo klimo, kar je zagotovo pomembno za prijetno bivanje, saj delujejo po principu naravnega kroženja zraka ter skrbijo za kvaliteto zraka v prostoru.

Znamka Glamox vam tako ponuja:

  • električne grelnike, ki so primerni za ogrevanje vseh prostorov in zagotavljajo zdravo notranjo klimo,
  • zelo učinkovite grelnike, ki dobro delujejo in pri svojem delovanju porabijo le toliko energije, kot je nujno potrebno, torej so energetsko varčni in tako zelo prijazni do okolja,
  • grelnike, ki jih je enostavno montirati in priklopiti na električno omrežje, ravno tako pa je zelo enostavna tudi njihova uporaba,
  • modele, ko popolnoma varni za uporabo ter imajo vgrajeno tudi posebno zaščito proti pregrevanju,
  • številne modele v različnih dimenzijah ter barvah ter z različno ogrevalno močjo, ki jo lahko prilagodite velikosti prostora, kamor boste določen model montirali.

Kopalniški radiatorji z zaščito IP 24

kopalniški radiatorGrelniki Glamox so opremljeni tudi z zaščito IP 24. Kopalniški radiatorji morajo biti opremljeni s tako zaščito, saj takšna oznaka pomeni, da je grelnik varno uporabljati v vseh prostorih s povečano vlažnostjo. Električne inštalacije v njem so namreč ustrezno zaščitene, poleg tega pa je sam grelnik tudi vodoodbojen, zaradi česar je uporaba še bolj varna.

Več let garancije

Dobra lastnosti grelnikov Glamox pa je tudi ta, da imajo njihovi modeli več let garancije. To je znak, da so zelo kakovostni, hkrati pa tudi spodbuda kupcem, da se jih splača kupiti, saj bodo gotovo brezhibno delovali kar nekaj časa. Tako se boste z njimi lahko brez težav greli več let in v tem času na enostaven in udoben način skrbeli za prijetno toplo kopalnico.