Hitra izdelava internet strani po ugodni ceni 

by , under Posel

Vas zanima hitra izdelava internet strani po ugodni ceni? Niste edini – veliko ljudi ima podobne želje, zato so takšni ponudniki zelo iskani. Vendar se je pri tem treba vprašati, ali je sploh pametno iskati čim cenejšega ponudnika za tako pomembno stvar, kot je spletna stran? Predvsem pa, ali se v zelo, zelo kratkem času da izdelati nekaj resnično kakovostnega? 

Koliko časa traja izdelovanje spletne strani? 

izdelava spletnih straniIzdelava internet strani lahko traja precej dolgo. Vendar pa največji del procesa zavzema njeno načrtovanje. Vnaprej je namreč treba premisliti o željah in zahtevah ter te uskladiti z možnostmi. Pri tem je bistvenega pomena tudi budget in časovni okvir, ki je na voljo. Z dovolj velikim proračunom in neskončno časa se da gotovo izdelati čisto vse, a realnost večine je drugačna, saj si vsi želimo nečesa kakovostnega v čim krajšem času in za čim manj denarja. Če torej želite, da bi bila vaša stran izdelana čim hitreje in da bi bila tudi njena cena čim bolj ugodna, potem že vnaprej dobro premislite o svojih željah. Pri tem si lahko pomagate z naslednjimi vprašanji: 

  • Kakšno stran potrebujete? Bo to zgolj spletna vizitka ali pa morda bolj razvejana stran z več vsebine? Potrebujete spletno trgovino ali imate kakšne druge zahteve? 
  • Kako kompleksna bo vaša stran in koliko podstrani bo na vaši strani? 
  • Kakšen dizajn vam je všeč in ali lahko na spletu najdete strani s podobnim dizajnom? 
  • Boste vsebino za stran pripravili sami – imate fotografije, besedila in vse ostalo ali pa bo za to še treba poskrbeti? 
  • Bo vsebina vaše strani v slovenščini ali morda potrebujete dvojezično ali večjezično stran? 
  • Bi želeli kasneje stran tudi sami urejati, pogosto nanjo dodajati kaj novega oziroma spreminjati njeno vsebino? 

Koliko stane izdelava internet strani? 

izdelava internetnih straniKot že rečeno, sama izdelava internet strani ne traja zelo dolgo, če prej zelo dobro razmislite o svojih zahtevah in željah. V tem primeru boste lahko te že na prvem sestanku posredovali ponudniku, ki bo začel z izdelovanjem takoj, ko bo to možno. V nekaj tednih boste tako prišli do nove strani. Tako kot vnaprej velja razmisliti o svojih željah, pa vnaprej določite tudi budget, ki ste ga pripravljeni vložiti v ta projekt. Pri tem pa se zavedajte, da kakovostna stran stane vsaj nekaj sto evrov, če je seveda zelo enostavna, za bolj kompleksne strani pa boste morali odšteti nekoliko več, vendar pa boste tako za svoj denar dobili kakovostno stran, narejeno točno po vaših željah.