Električni radiator za brisače

by , under Dom in gradnja

električni radiator za brisače

https://silenos-ogrevanje.si/oznaka-izdelka/kopalniski-radiatorji/

Če potrebujete električni radiator za brisače, potem izberite tistega blagovne znamke Glamox ali Vigo. Stenski grelnik Vigo je namreč idealen za sušenje brisač, perila, mokrih oblačil in krp ter vsega ostalega, saj je oblikovan v obliki lestve, poleg tega pa se odlično obnese tudi kot grelno telo. Deluje s pomočjo elektrike, kar pomeni enostaven priklop in veliko udobje pri uporabi, poleg tega tudi izredno hitro segrevanje na želeno temperaturo, ki jo uravnava moderen termostat.

Primeren tudi za zelo majhne kopalnice

V primeru, da imate zelo majhno kopalnico, pa boste zagotovo veseli tudi dejstva, da so takšni stenski grelniki, ki delujejo s pomočjo elektrike, zelo tanki in jih tako lahko brez težav namestite praktično kamor koli si zamislite – tudi v res majhno kopalnico. Na tak način boste pridobili možnost ogrevanja vaše kopalnice, prav tako pa boste na njem lahko sušili brisače. Takšna dvojna funkcionalnost je v majhnih prostorih še kako pomembna, zato vam bo električni radiator za brisače gotovo prišel prav.

Kakšno moč in dimenzije izbrati?

Na voljo je več modelov, ki so zelo sodobno oblikovani, zato se lepo podajo tudi v moderno ali minimalistično opremljene kopalnice. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, ki imajo tudi različno moč. Kakšno moč boste izbrali, je odvisno od velikosti oziroma kvadrature vaše kopalnice. Grelec nato namestite na steno s pomočjo posebnih konzol. Priklop je enostaven, prav tako montaža in z njo praktično ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov.

Majhni stroški ogrevanja z varčnim električnim grelcem

Prav tako pa boste nad majhnimi stroški navdušeni, ko boste električni radiator za brisače v vaši kopalnici enkrat zares začeli uporabljati in ugotovili, da je ne le izredno priročen, funkcionalen in da ne le odlično ogreje prostor, ampak da je tudi zelo varčen. Zasnovan je namreč tako, da porabi zelo malo električne energije, zato ga boste brez skrbi prižgali ob vsakem malo hladnejšem večeru ali jutru oziroma vsakič, ko bo treba na njem kaj hitro posušiti, pa naj si bo to brisača ali kaj drugega.