Ali frizerji priporočajo kolagen za lase?

by , under Lepota

Kolagen za lase in kožoFrizerji se vsak dan srečujejo s številnimi strankami. Čeprav pri delu dajejo vse od sebe, pa končni rezultat oziroma to, kako bo videti pričeska, ni odvisno le od njih in njihovih spretnosti, temveč tudi od kakovosti las. Na kakovost las vplivajo tako geni kot različni drugi dejavniki, vsekakor pa je pomembno tudi to, kako lase negujemo in kako zanje skrbimo. Ali na njihovo kakovost in njeno izboljšanje vpliva tudi kolagen za lase in kaj o tem menijo frizerji? To pa boste izvedeli v članku!

Kakovost las je odvisna od številnih dejavnikov

lepi in dolgi lasjeSi želite lepših las? So vaši lasje zelo tanki? Imate težave s suhimi lasmi ali pa se ti zelo lomijo? Ljudje se s temi težavami pogosto obračajo na frizerje, ti pa jim svetujejo, da naj začnejo jemati kolagen za lase. Ta prehranski dodatek namreč lahko naredi točno tisto, česar frizerji žal ne morejo storiti, pa če se še tako zelo potrudijo: izboljša namreč kakovost las.

Prehranski dodatek za lase

Z njihovo nego, skrbjo zanje, nanosom ustreznih negovalnih sredstev, česanjem in oblikovanjem pričeske namreč lahko zagotovo veliko naredimo zanje, a vse to bo dajalo veliko boljše rezultate, če bodo naši lasje že v osnovi bolj zdravi in tudi veliko bolj kakovostni. Za to pa najbolje lahko poskrbimo s prehranskim dodatkom, ki se imenuje Novelius Medical – Hidro kolagen.

Kolagen za lase res deluje!

Kolagen za lase res deluje, zato ga priporočajo tudi številni frizerji. Pri tistih strankah, ki jemljejo takšen prehranski dodatek, namreč opažajo številne pozitivne spremembe in rezultate, saj njihovi lasje sčasoma:

  • izboljšajo svojo kakovost,
  • postanejo bolj gosti in bujni,
  • pridobijo na moči in se manj lomijo,
  • začnejo hitreje rasti ter manj izpadajo,
  • dobijo bolj sijoč in zdrav videz,
  • pridobijo izboljšano strukturo, zato je z njimi lažje delati in jih lažje oblikovati v želeno pričesko.

razcepljeni lasje in kolagenČe k jemanju omenjenega prehranskega dodatka dodamo še ustrezno nego ter redne obiske pri izkušenem frizerju, bo vaša pričeska kmalu videti bolje kot kdaj koli prej, saj je prav kombinacija vsega naštetega tisto, kar vaši lasje potrebujejo za to, da postanejo bolj kakovostni in da bo vaša pričeska lepša. Zato je sedaj čas, da vprašate vašega frizerja, kaj meni o tem, ali pa kar čim prej naročite izdelek, za katerega sedaj veste, da vam lahko pomaga.